Harrogate gör sig redo för att möta bröllopsvärlden

I september varje år öppnar kurorten Harrogate upp sina dörrar för Europas största bröllopsmässa. På den internationella mässan The Harrogate Bridal Show ställer de främsta märkena inom bröllopsmodet ut och här presenterar de sina nya kollektioner för kommande säsonger.

I mer än 30 år har staden i Yorkshire betraktats som hemstaden gällande brudmode för många och i år kommer vi att se fler utställare än någonsin på den populära mässan. Evenemanget går av stapeln den 11-13 september och omfattar den prestigefyllda Bridal Buyer Awards – en gala som hyllar de bästa i branschen.

The Harrogate Bridal Show kan i år stoltsera med över 300 utställare, företag som sträcker sig från små begåvade designer till stora internationella varumärken. Utöver brudklänningar finner man här fantastiska tillbehör och accessoarer, mode för brudgummen, barnkläder och vackra festkläder. Med det utbudet är det inte konstigt att återförsäljare runt om hela Europa reser hit för att göra sina inköp.
Enligt organisatören Wendy Adams på Ocean Media kommer mässan i år att bli en riktig succé då praktiskt taget varje kvadratmeter av mässhallen är bokad och bekräftad redan sex månader innan mässan går av stapeln. Återförsäljare och köpare idag efterfrågar allt mer en stor mässa, där allt finns tillgängligt säger Wendy. Här ryms alla stora märken, en enastående show och alla detaljer under ett och samma tak. Detta gör att köparen har möjlighet att se över hela utbudet på marknaden innan han/hon gör ett beslut. Den stora mässarenan kan vara skrämmande för många, men storleken gör att vi har möjlighet att ta in alla märken och leverantörer som efterfrågats avslutar Wendy. I år väntar några riktigt speciella namn på utställarlistan så som Designer Aisle, inklusive Paloma Blanca, Nicola Anne, Watters och Fiore Couture.
Dagliga shower äger rum på catwalken på the Royal Hall Theatre och här visas det senaste inom bröllopsmodet. Här kan besökarna se hur leverantörer och designer valt att styla kläderna och showen är riktigt inspirerande för alla parter. Showen har stor genomslagskraft och för köparen är den en viktig del i beslutsfattandet och många inköp görs baserade på showerna.
Under showen kommer displayer visa de klänningarna som är med i finalen för att bli Wedding Dress of the Year under Bridal Buyer Awards. Även bilder på klänningar från de 12 nya designerna från Best Student Designer kommer visas här.

I mässhallen kommer också en VP-lounge att finnas där återförsäljarna i lugn och ro kan sitta ner och planera sina inköp och bestämma möten med utställarna.

För mer information kring mässan, kontakta: Judith.sutton@oceanmedia.co.uk

För att köpa biljetter till Bridal Buyer Awards: elle.okeefe@oceanmedia.co.uk

För att registrera ert besök på mässan: www.theharrogatebridalshow.co.uk

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Norden enda branchmagasin för bröllopsbranchen,

Följ oss på