Den internationella scenen för bröllopsmode tar plats på INTERBRIDE år 2016

Den 25-27 juni kommer internationella leverantörer och återförsäljare att samlas i Düsseldorf på INTERBRIDE. Mässan för bröllop, brud- och festmode är starkt etablerad i hela Europa. Mässan räknas som det viktigaste eventet i branschen och för fjärde året i rad kommer nya kollektionen presenteras och möjligheten för att göra inköp är optimal.

Alla som betyder något för branschen möts upp den tyska modehuvudstaden Düsseldorf i slutet av juni år 2016. INTERBRIDE går nu in på sitt fjärde år och i år väntas cirka 160 utställare finnas på plats på mässan. Utställarna är en härlig mix av väletablerade märken som möter unga designers och nya talanger. Gemensamt för alla utställare är att de har den kvalité och klass som är synonymt för INTERBRIDE och dess grundare.

Den tre dagar långa mässan är ett resultat av ett års arbete. Det är ett maratonlopp som fått växa fram säger Ulrich Wendel, VD för Messe GmbH. Från början satte vi ribban mycket högt och vår avsikt med INTERBRIDE är att göra mässan till den ledande i Europa som samlar alla i branschen under ett och samma tak fortsätter Mr. Wendel. Hos oss finner besökarna och återförsäljarna allt de behöver inom brud- och festmode. Även herrmode, barnkläder och accessoarer är högt representerade hos oss och i år har vi en utställarlista att vara stolta över fortsätter han och blickar ut över hallkartan. Syftet med vårt mässkoncept är att besökarna ska ha möjlighet att beställa allt de behöver här inför kommande säsong avslutar Ulrich Wendel.

Språngbräda för unga designers.
Modebranschen lever och frodas på ung, nytänkande och extraordinär design. Något som förra året visades genom att INTERBRIDE engagerade sig i unga designers som i den stunden ännu inte var något namn på marknaden. Efter mässan fick de unga talangerna dock stor respons. En av de medverkade designerna berättar att främlingar i efterhand kommit fram och gratulerat honom för sitt arbete – ett kvitto på att arenan för ung design är viktig. INTERBRIDE fungerar på så sätt som en språngbräda in i branschen för unga designers.

Att gå på mässa är en upplevelse.
INTERBRIDE satsar i år på att göra mässupplevelsen till något extraordinärt. Genom att skapa en härlig stämning och vackra monument i gångarna bidrar de till en fantastisk upplevelse. Tanken med de olika monumenten i mässgångarna är att skapa en resa för alla sinnen – INTERBRIDE ska vara en boulevard med stora utställningar i romantiska toner. I gångarna kommer också vackra blomsterarrangemang finnas och kaféer där man kan hitta något att äta och dricka. Under mässans andra dag kommer en Happy Hour att äga rum där möjlighet ges att mingla, knyta kontakter och ha roligt.

INTERBRIDE 2017.
I år ligger mässan i slutet av juni, men nästa år flyttas mässan en månad tidigare och kommer äga rum 27-30 maj.  Så passa på att boka in det i kalendern redan idag.

För mer information om mässan, besök:
www.interbride.eu

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Norden enda branchmagasin för bröllopsbranchen,

Följ oss på