Succémässan Nordic Bridal Show fortsätter

Vi är stolta att tillsammans med er skapat det som många efterfrågat; en nordisk inköpsmässa för bröllopsmode. Nordic Bridal Show har på två år blivit ett måste för alla inom bröllops- och festbranschen. Ett starkt bevis på detta är att leverantörerna från förra året redan nu har bokat in sig till nästa års mässa. Den 30-31 juli äger mässan återigen rum på vackra Slagthuset i Malmö – så se till att boka in det i kalendern redan idag!

För tredje gången presenterar vi stolt succén Nordic Bridal Show. En mässa där fokus ligger på härliga möten och fantastiska inköp. Genom att träffa dina leverantörer under en helg och under ett och samma tak har du möjlighet att göra inköp såväl tidseffektivt som kostnadseffektivt. Tidpunkten för mässan är anpassad efter era önskemål och på Nordic Bridal Show finns de märken som ni efterfrågat. Genom att leverantörerna kommer till Nordic Bridal Show visar de att den nordiska marknaden är viktig och nu är det upp till er att visa hur viktig norden är för bröllopsbranschen.
Den 30-31 juli hålls mässan på vackra Slagthuset i Malmö, kom dit och gör ett besök hos dina trogna leverantörer, upptäck nya designers och möt andra återförsäljare.

Vad är Nordic Bridal Show?
Tanken bakom mässan är att skapa en enastående mötesplats där leverantörer världen över möter den nordiska marknaden. Som leverantörer har de en unik möjlighet att visa sina kollektioner för er återförsäljare i Norden. Till Nordic Bridal Show kommer nämligen återförsäljare från Sverige, Finland, Norge och Danmark för att möta leverantörerna på plats och göra inköp till den kommande säsongen. Som återförsäljare har du alltså möjlighet att göra alla dina inköp under en och samma helg och det blir såväl tidseffektivt som kostnadseffektivt.
Under mässan har såväl utställare som besökare möjlighet att upptäcka nya trender, göra affärer, bygga nya nätverk och tillsammans stärka branschen. Den nordiska marknaden har en potential av ca 130 000 bröllop varje år och till dessa kommer ungefär 9.1 miljoner gäster – något som gör den nordiska marknaden både intressant och betydelsefull.

Möten.
Nordic Bridal Show är en utmärkt möjlighet för alla verkande inom bröllopsindustrin att nå varandra. Leverantörerna når ut till återförsäljarna med nya kollektioner och återförsäljarna når leverantörerna med viktiga frågor och synpunkter. Kommunikation går alltid två vägar och det är alltid av stor betydelse att lyssna på varandra – och vi vill skapa den möjligheten genom mässan. Som besökare/utställare på mässan har du fördelen att under ett tillfälle, under ett och samma tak avhandla just det som står på din agenda. Det handlar om inköp, trendspaning, knyta kontakter, upptäcka nya namn inom branschen och framförallt; att ha en trevlig stund tillsammans.
– Vi vill se Nordic Bridal Show som en stor högtid berättar ägaren Anders Wallgren. En högtid där alla möts, äter gott, samtalar och har en trevlig stund tillsammans. En högtid där man också fattar viktiga beslut, gör inköp och skapar nya kontakter.
Som besökare på mässan kommer du finna relevanta utställare för dig. Områden så som brudmode, herrmode, festkläder, accessoarer, skor och underkläder är alla presenterade.

Affärer.
Utöver att ha en trevlig stund och möta alla fantastiska människor i branschen ger också Nordic Bridal Show dig en unik möjlighet som återförsäljare att göra dina inköp. Genom en mässa på hemmaplan på den nordiska arenan slipper du långväga transporter och flera dagar i kalendern uppbokade med diverse möten. Här har du möjlighet att träffa dina leverantörer under ett och samma tak under en och samma helg. Gör ett besök hos dina trogna leverantörer, upptäck nya designers och möt andra återförsäljare som ger sina tips och råd. När du sedan lämnar mässan kan du vara säker på att du gjort fina inköp och säkrat den kommande säsongen.

Mål.
Det övergripande målet med Nordic Bridal Show är att öka intresset för bröllopsindustrin i Norden genom att göra den ännu mer attraktiv och skapa affärsmöjligheter inom hela sektorn. Tillsammans är vi starka och vi tror att vi, som aktör inom mediabranschen med kontakter till såväl leverantörer som återförsäljare, har möjlighet att göra mässan till ett oslagbart event.

Vi välkomnar alla till att ställa ut/besöka mässan.

Nordic Bridal Show
30-31.07.2016
Slagthuset, Malmö, Sverige
www.nordicbridalshow.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Norden enda branchmagasin för bröllopsbranchen,

Följ oss på