Enzoanis designer skapar mästerverk

Vi har frågat Enzoanis fantastiska designer Kan Chun Lin om vad som inspirerar honom och hur han hamnade där han är idag. Enzoani är ett märke som växer hela tiden och numera finns i över 50 länder. Enastående innovativa och vackra klänningar som alltså Kan Chun Lin är en stor del av…

Hur hamnade du i bröllopsindustrin?
– När jag gick min utbildning blev jag presenterad för en tillverkare inom bröllopsbranschen och började designa för några av de märken de producerade. Mina designer blev snabbt populära och tillsammans arbetade vi då fram detaljer för att jag skulle få skapa min egen kollektion, resten är historia.

Hur ser du på framtiden, överlag?
– Bröllopsmodet är en del inom mode där traditionen är starkt påverkande. Det kommer några nya trender och modeller men i slutändan så vill de flesta brudar ha en bröllopsklänning med romantiska inslag. Jag kan inte se att bröllopstrenderna och stilarna kommer att förändras drastiskt inom en nära framtid. Men det är alltid kul att kunna addera några nya designer som leder vägen. Det är kul att skapa klänningar som är lite ”utanför boxen”.

Har du några tips på hur man lyckas som designer?
– Håll fast vid och lita på din egna personliga stil och förmåga. Om du inte gör det försvinner du i havet. Din design blir för lika alla andras. Behåll konakten med de som ska bära klänningarna, brudarna. Jag tog nyligen en rundtur och besökte flera butiker som saluför min kollektion. Jag lärde mig oerhört mycket av butiksinnehavaren och kunderna. Jag resar överlag mycket och det inspirerar mig. Ju mer jag ser desto mer lär jag mig. Jag älskar att besöka nya platser och tror att det är viktigt att se nya saker och möta nya kulturer. Det inspirerar och man ska lyckas.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Norden enda branchmagasin för bröllopsbranchen,

Följ oss på