Romantiska toner hos Modeca 2017

Modeca tar sig an 2017 med romantiska och glamourösa toner. De båda kollektionerna Modeca och Le Papillon by Modeca är enastående vackra och erbjuder material och skärningar som passar alla brudar.

Vackra spetsar fortsätter att vara omåttligt populärt och hos Modeca ser vi fantastiska kreationer som anammar denna trend. Under vårt besök på The London Bridal Show visades den nya kollektionen upp och här hittade vi mjuk, följsam spets, stormönstrad spets i varma toner och spets dekorerad med gnistrande stenar för en glamourös touch.
Spetsen varierade i omfång och i deras nya kollektion ser vi klänningar helt i följsam, stretchig spets och även klänningar där enbart små partier är dekorerade i spets.

Utöver spets dominerar satin och rena linjer. Spännande skärningar med draperade urringningar ser vi också och de experimenterar med olika sorters bälten med gnistrande stenar för att uppnå en fantastisk silhuett.

Modeca’s två kollektioner skiljer sig något åt i utförande och här finns något för alla brudar. Kortfattat beskrivs kollektionerna som följande:

Modeca.
Denna kollektion arbetar mycket med romantiska detaljer och enastående A-linje skärningar. Stilen på kreationerna är sofistikerat med rena linjer och snygga skärningar. Utöver arbetet med de vackra silhuetterna arbetar de mycket med stormönstrad spets på nude-färgad tyll för att ge en snygg 3D och tattoo-liknande effekt

Le Papillon by Modeca.
Det är i denna kollektion som vi finner den populära stretchiga spetsen. Mjuk och följsam spets som följer brudens former på ett smickrande sätt och som innebär minimalistiskt arbete för sömmerskan i butik. Nytt för 2017 års kollektion är de vidare kjolarna där överdelen smyckats med pärlor och gnistrande stenar. Denna stil kompletterar den slimmade kollektionen väl och andas såväl glamour som exklusivitet.

Se mer av kollektionerna på: www.modeca.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Norden enda branchmagasin för bröllopsbranchen,

Följ oss på