Nya kollektioner och en ny hemsida hos Linzi Jay

Inte nog med att Linzi Jay lanserar nya kollektioner inför 2017 – de lanserar även en helt ny hemsida som underlättar för dig som återförsäljare.

Den nya hemsidan som Linzi Jay lanserade under andra halvåret av 2016 har en modern känsla och är otroligt lättnavigerad. Genom ett extra sökfält hittar besökaren (slutkonsument som återförsäljare) lätt vad hon letar efter. Hemsidan är uppdelad i två delar – en för återförsäljare och en för slutkonsument. På sidan som riktar sig mot slutkonsument finns hela kollektionen och där besökaren med några enkla knapptryck kan finna närmsta återförsäljare. Som återförsäljare kan du lägga beställningar på sidan, se alla nyheter och Linzi Jay utvecklar även en APP till mobiltelefonen där du som återförsäljare snabbt och enkelt kan lägga dina kommande beställningar för de nya kollektionerna.

Kollektionerna 2017.
Inför 2017 har kollektionerna utökats med en rad moderiktiga nyheter. Här finns håraccessoarer, slöjor, smycken och andra tillbehör. Kollektionen varierar i färg och stil och här finns nyanser av guld, silver, pärlor och mycket mer. Här finner du som återförsäljare viktiga accessoarer för såväl bruden som hennes tärnor och gäster.

Under år 2017 lanserar också Linzi Jay en klänningskollektion för tärnorna med moderiktiga klänningar i 50-tals stil med vacker spets, härliga material och nya färger. Här finns klänningar till varje tjej och garanterat något att bära på fest och bröllop.

Besök hemsidan och se kollektionerna här: www.linzijay.com

linzi 002

 

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Norden enda branchmagasin för bröllopsbranchen,

Följ oss på