Senaste nytt från emmerling

Tysklandsbaserade Emmerling är ett av de ledande märkena i Europa idag gällande accessoarer och tillbehör till bruden. De exporterar till över 50 länder och arbetar ständigt efter fyra regler: Modern design, kvalité, flexibilitet och kundservice. Här presenteras nyheterna för 2016.

Emmerling lever upp till ryktet gällande innovation och förmågan att presentera det senaste modet inför varje säsong. Denna säsong ser vi en rad nya produkter utöver favoriterna och här kommer en kort summering.

Täck axlarna
Delikata små jackor dekorerade med broderier i olika mönster och vackra pärlor och stenar. Dessa är perfekta för bruden att slänga över axlarna och komplettera brudklänningen med. De smyckade jackorna finns utöver i elfenbensvitt även i blusch, champagne och rosé.

Jackor och ponchos.
Höst- och vinterbröllop blir allt vanligare och för att inte frysa är det både praktiskt och väldigt snyggt för bruden att täcka axlarna med en liten kappa. Dessa finns i en rad utföranden och varianterna i päls är de mest populära. Vill man inte ha en hel jacka finns också snygga ponchos att drapera över axlarna.

Håraccessoarer.
Håraccessoarer är något som växt mycket de senaste åren och som fortsätter vara starkt efterfrågat bland dagens brudar. Här finns allt från diadem, strass och olika applikationer att fästa i håret. Så oavsett om bruden är ute efter något diskret eller extravagant finns det här.

Smycken.
I de senaste smyckekollektionerna från Emmerling återfinns allt från vackra halsband i 925 silver till utsökta smycken av sötvattenpärlor. Klassiska smycken som passar varje brud. De har även utökat kollektionen och erbjuder smycken för ryggen. Vackra halsband som hänger bak och draperar ryggen på ett elegant sätt. Då dagens klänningar oftast innebär öppna ryggar är detta ett effektivt och snyggt sätt att skapa wow-faktor hos gästerna.

Paraplyer och diverse tillbehör.
Utöver accessoarer som bruden bär på kroppen levererar Emmerling också fantastiska tillbehör. Bland annat paraplyer, väskor och ringkuddar. Helt enkelt utmärkta och praktiska tillbehör för brudparets stora dag.

Klänningar.
Utöver accessoarerna lanserar också Emmerling deras brudklänningskollektion ”in Love”. En kollektion som under 2015 fick mycket positiv respons och som kommande säsong tar ett steg framåt vad gäller färger; nu finns klänningarna utöver i klassiskt vitt och elfenben även i champagne, blush och rosé. Vintage-trenden är något som de också tagit fasta på och levererar klänningar i 3/4 –längd. Här finns klänningar för alla tillfällen; från enklare borgliga cermonier till  stordådiga, extravaganta bröllop.
De nya kollektionerna kommer bland annat visas på Interbride och The Harrogate Bridal Show.

För att se mer av kollektionen besök: www.emmerling.eu

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Norden enda branchmagasin för bröllopsbranchen,

Följ oss på