Michael’s Bridal Fabric kommer till Nordic Bridal Show

Michael’s Bridal Fabrics startade i maj 1996 av Michael och hans syster Kim. Allt eftersom tiden gick anslöt sig fler familjemedlemmar och Michaels fru Lynn har arbetat i branschen i cirka 17 års tid och deras son Barry anslöt sig för 11 år sedan till familjeföretaget. Idag är de totalt 17 anställda på företaget och för fyra år sedan flyttade de in i den 5000m2 stora affärslokalen.

Företaget har utvecklats snabbt genom åren och idag erbjuder de en omfattande variation av tyger, material och applikationer till fest- och bröllopsklänningar samt accessoarer. I deras nuvarande sortiment ingår bland annat 350 olika mönster av skosnören tillsammans med över 1000 stycken olika tillbehör och applikationer. Gällande tyger till fest- och bröllopsklänningar erbjuder de idag över 600 stycken färger i över 100 stycken olika kvalitéer. Michael’s Bridal Fabric anses idag av många vara det ledande företaget inom bröllopstyger i Storbritannien och Europa.
De exporterar idag till ca 30 länder världen över och till över 1000 olika företag. Det är personliga kontakter som görs med företagen av Michael eller Barry. De sköter all försäljning på egen hand och de kan göra detta tack vare lojal och härlig personal som alla arbetar som ett team.

I år kommer Michael’s Bridal Fabric att för första gången besöka Nordic Bridal Show i Malmö. De ser fram emot att möta butiker från Sverige, Norge, Danmark och Finland och skapa nya kontakter och framtida arbetsrelationer.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Norden enda branchmagasin för bröllopsbranchen,

Följ oss på