Sincerity’s nya kollektion

Sincerity Bridal är välkända för sina förtrollande och charmerande brudklänningar, men vårkollektionen 2017 tänjer på gränserna med figurnära silhuetter, unika skärningar och öppna ryggar. De olika klänningarna i kollektionen kan matchas med olika accessoarer och tillbehör så som jackor och bälten – vilket medför en variation för bruden och att hon kan ändra sin bröllopslook från ceremonin till festen. Kollektionen bjuder på delikata, genomtänkta detaljer som gör varje klänning speciell, från topp till tå.

Höjdpunkter i kollektionen.
Visa upp dina former genom silhuetter som smickrar din figur och dina kurvor. Den mjuka bomullsspetsen, djupa ryggar och vackra släp är perfekta för bruden som önskar göra ett fantastiskt intryck på bröllopsdagen. För de som önskar en mer konservativ stil erbjuder kollektionen en rad klänningar i sjöjungfrumodell som med fördel kan kombineras med en kortare jacka eller cape. Denna klänningsmodell passar och är smickrande för de flesta kroppsformer.

Kollektionen varierar stort när det kommer till skärningar och urringningar. Här ser vi djupa ringningar för såväl dekolletage som rygg såväl som högt skurna halsar och vackra off-shoulder skärningar. Just variationen på urringningar gör att det finns en klänningsmodell till varje brud oavsett vilken stil hon önskar på bröllopsdagen.

Se hela kollektionen här: sinceritybridal.com

 

header3

 

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Norden enda branchmagasin för bröllopsbranchen,

Följ oss på