Mori Lee satsar på varma färger och nya trender

Mori Lee är ett välkänt märke för oss i Norden och de olika kollektionerna som märket representerar faller många blivande brudar i smaken. Detta märktes inte minst på The London Bridal Show där montern ständigt var välbesökt. Vi var givetvis på plats och spanade in de senaste trenderna.

Inför den nya säsongen ser vi mycket varma färger och toner i ivory, champagne, blush och nude hos MoriLee. Färgskalan är signifikativt för märkets senaste kollektioner och klänningarna smyckas med gnistrande stenar och vacker spets. Den nya kollektionen hos märket bjuder också på en del 2-delade plagg som är förföriskt vackra med nätta toppar och stora tyllkjolar.
Hos Ronald Joyce syntes mycket draperade ryggar, eleganta klänningar i satin och vackra ryggar smyckade med spets och gnistrande stenar.

Under märket Mori Lee ryms fyra olika kollektioner (Blu, Julietta, Voyage och Bridsmaid) och de tillhandahåller även de populära kollektionerna från Ronald Joyce och Victoria Jane. Vi har kikat närmare på varje kollektion den kommande säsongen och ger er här en beskrivning av dessa.

Mori Lee
Den personliga touchen av designern Madeline Gardner är signifikativt för denna unika kollektion. Hennes passion för mode och brudklänningar syns verkligen i de senaste kreationerna och varje klänning är smyckad med fina detaljer och utsmyckningar. Många brudar förälskar sig direkt i någon utav klänningarna och i den senaste kollektionen ser vi mycket stormönstrad spets, crémefärger och utsökta detaljer i form av pärlor och gnistrande stenar. Nätta överdelar kombineras med stora kjolar i flera lager mjuk tyll som skapar en fantastisk silhuett.

Blu
Blu står för en design som är en perfekt mix av traditionella klassiker och modern design. Kollektionen fokuserar mycket på detaljerna och sticker ut i mängden.  Så oavsett om du föredrar fina broderier och spets, utsökta pärlor eller romantiska volanger hittar du något i denna kollektion som faller dig i smaken. I år ser vi många silhuetter i sjöjungfrumodell och flera lager mjuk tyll/organza bidrar till en böljande, härlig effekt. Fokus ligger på att ta fram den feminina hos bruden och färgskalan sträcker sig från traditionellt vitt till olika nyanser av champagne och créme.

Julietta
Denna kollektion är framtagen för brudar med kurvor. De smickrande brudklänningarna är designade för att lyfta fram det bästa hos dig och passformen ger såväl stöd som en vacker, strålande silhuett. Inför kommande säsong ser vi mycket spets, spännande skärningar och fantastiska draperingar.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Norden enda branchmagasin för bröllopsbranchen,

Följ oss på