Nytt från Morilee Europe!

Ett av de ledande märkena i Norden är Morilee och kollektionerna Morilee by Madeline Gardner, Ronald Joyce & Madeline Gardner New York fortsätter att leverera fantastiska kreationer för 2018!

Morilee by Madeline Gardner
Designern Madeline Gardner älskar verkligen sitt yrke och 2018-års kollektion är inget undantag när det kommer till den signifikativa stilen hos denna fantastiska designer. Kreationerna denna säsong är en perfekt blandning av traditionellt klassiskt och modern styling – oavsett om bruden föredrar utsökta broderier, gnistrande applikationer eller romantiska volanger. Kollektionen från Morilee erbjuder de mest eleganta och utsökta detaljer man kan tänka sig på klänningarna. Fokus ligger på djupt urringade ryggar, figurnära sjöjungfrumodeller, unika volanger och gigantiska kjolar – tillsammans bildar de en kollektion där varje brud har möjlighet att finna hennes favorit!

Kollektionen visades för första gången under London Bridal Show 2018 och kommer visas på de stora mässorna under våren/sommaren. I tillägg till de fantastiska klänningarna lanserade märket också en ny kollektion av utsökta slöjor och håraccessoarer. Tillbehör som passar klänningarna utmärkt och lyfter dem ännu ett snäpp högre.

webb 003

Ronald Joyce
Veni Infantino visar upp hennes passion för kärlek och sofistikation genom den nya kollektionen. Med fokus på rena linjer, stora kjolar och strukturerade silhuetter innehåller kollektionen allt den moderna bruden letar efter. Kollektionen har mycket fokus riktat mot ryggpartierna på klänningarna, olika typer av ärmar och fantastiska material så som mikado, gnistrande tyll, organza och spets. Den sofistikerade designen kompletteras med exceptionella applikationer och romantiska, stora kjolar. Kollektionerna Ronald Joyce och Victoria Jane innehar klänningar i olika silhuetter; så som sjöjungfru, A-linje och traditionella prinsessklänningar. Färgskalan som använts är olika nyanser av vitt, blush, mandel, light gold och silver. Den varierande färgpaletten gör hela kollektionen komplett!

Visste du att? Veni Infantino vann Best Occasion Wear Designer på den åtråvärda Retail Bridal Association Awards i London tidigare i vår? Stort grattis säger vi!

Madeline Gardner New York
Madeline Gardner sätter stolt sitt namn på denna ultraglamourösa kollektion. Kollektionen, som lanseras för första gången under Barcelona Bridal Fashion Week innehåller 50 helt nya kreationer! Den här kollektionen är framtagen för att visa en bredd av stilar och former – alla som omfamnar de senaste trenderna för säsongen. Nya applikationer, asymmetriskt knutna kjolar och experimenterande med färger ger den här kollektionen en unik prägel. Materialen som till största del använts är tyll, organza, spets och mjuk mikado. Att jobba med olika och fler lager har varit en nyckel genom hela skapandet, likaså färgerna som rör sig från elfenbensvitt och light gold till lavendel och rött.

webb 002

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us