6 grunde til at besøge indkøbsmesserne

Overvejer du at besøge nogen at indkøbsmesserne i løbet af året? Her har du flere gode grunde til at bestille din plads nu!

Tekst & Foto: Anna Storm

 1. Tilgængelig
  En stor fordel ved at besøge en indkøbsmesse er, at du får adgang til meget under ét tag. I stedet for at rejse land og rige rundt, kan du nu besøge dine foretrukne mærker og leverandører på et og samme sted. Du kan gå rundt iblandt de forskellige udstillere og blive inspireret, netværke og ikke mindst; opleve fantastisk og sjov shopping!
 1. Netværke i branchen
  At besøge en eller flere messer er den bedste måde at skabe et netværk af kontakter indenfor branchen. På messen vil du få mulighed for at møde både nuværende og nye leverandører. Indkøbsmesserne er også den perfekte mulighed for at få kontakt med andre butikker, der har de samme tanker og spørgsmål som dig. Det er altid sjovt at tale om tanker og ideer med andre i samme branche.
 1. Spændende modeshows
  Flere messer tilbyder spændende modeshows, hvor du kan få en smagsprøve på de nyeste trends. Modeshow viser tøj fra både store og etablerede leverandører, men også mindre og spændende designere. Så find blok og pen frem, tag plads foran catwalken og nyd forestillingen!
 1. Galamiddage og fester
  I forbindelse med indkøbsmesserne er der arrangeret flere spændende events og fester som du ikke må gå glip af. Se mere på messernes hjemmeside eller skriv dig op til deres nyhedsbrev for at få flere oplysninger. Bryllupsmagasinet arrangerer faktisk en middag for både udstillere og besøgende i løbet Nordic Bridal Show (16-17 juni 2018). De fleste af disse fester kan reserveres på forhånd, husk det, så ikke du gå glip af det.
 1. Fantastisk design
  En af de vigtigste grunde til at besøge messerne er naturligvis at drage fordel af alle disse fantastiske designs, der tilbydes af leverandørerne. Benyt lejligheden til at se alle de kjoler live og book dig på nogle af leverandørernes private visninger. Her får du mulighed for at se både etablerede mærker og nye designere. Du får også en unik mulighed for at mærke på kjolerne og ikke bare se dem på et produkt foto.
 1. Tidlige bestillinger = tidlige leveringer
  De seneste statistikker viser, at brude vælger at købe deres kjoler tidligere end nogensinde før. For ikke at miste noget salg, er det vigtigt, at du fylder din butik med nyheder før sæsonen starter. Hvis du besøger messerne i foråret og sommeren, kan du lægge dine bestillinger og sikre, at du får en tidlig levering.

webb 002

webb 001

webb 003

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us