6 grunner til å besøke innkjøpsmessene

Vurderer du å besøke noen av innkjøpsmessene i år? Det er flere gode grunner til at du allerede nå bør bestille en tur!

Tekst: Anna Storm

 1. Lett tilgjengelig
  En vesentlig fordel ved å besøke en innkjøpsmesse er at du får tilgang til så mye under ett og samme tak. Du kan besøke alle dine favorittmerker og leverandører uten å måtte reise land og strand rundt. På messen kan du rusle rundt blant de forskjellige standene og la deg inspirere, knytte kontakter og ikke minst; gjøre fantastiske innkjøp!
 1. Knytte kontakter i bransjen
  Den beste måten å skape et nettverk av kontakter i bransjen på er å besøke en eller flere innkjøpsmesser. På messen får du mulighet til å møte både nåværende og nye leverandører. Innkjøpsmessene er også perfekte anledinger til å komme i kontakt med andre butikkdrivere som er opptatt av det samme som deg og som lurer på det samme. Det er alltid fint å utveksle ideer med andre i samme bransje.
 1. Spennende motevisninger
  Flere av messene byr på spennende motevisninger hvor du kan få en forsmak på de aller siste trendene. Motevisningene inneholder klær fra de store og etablerte leverandørene, men også fra de litt mindre, spennende designerne. Så ta med deg blokk og penn, finn deg en plass nærmest catwalken og kos deg!
 1. Gallamiddager & selskapeligheter
  I forbindelse med innkjøpsmessene arrangeres det også forskjellige sosiale aktiviteter og selskapeligheter du ikke må gå glipp av. Følg med på messenes hjemmesider eller abonner på nyhetsbrevenee deres for å motta informasjon. Bryllupsmagasinet arrangerer for eksempel en middag for såvel utstillere som besøkende på Nordic Bridal Show (1-2 juli).Det går an å bestille de fleste av disse festlighetene i forkant, så ingen grunn til å gå glipp av det.
 1. Skjønn design
  En av de viktigste grunnene til å besøke messene er selvfølgelig at man får ta del i all den fantastiske designen som leverandørene byr på. Benytt anledningen til å se samtlige kjolene live og bestill plass på noen av leverandørerenes private visninger.   Her får du muligheten til å se såvel etablerte merker som nye designere.   Du får også en unik sjanse til å kjenne på kjolene i stedet for bare å se dem på katalog- og produktbilder.
 1. Tidlige bestillinger = tidlige leveringer
  Fersk statistikk viser at brudene velger å kjøpe kjolene sine tidligere enn noensinne. Trenden er at de vil være ute i meget god tid. For ikke å risikere å miste salg, er det derfor viktig at du fyller butikken din med nyheter før sesongen begynner. Besøker du messene på våren og sommeren, kan du legge inn dine ordrer på stedet og sikre deg selv en tidlig levering.

webb 002

webb 003

webb 001

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us