6 syytä vierailla vuoden 2017 sisäänostomessuilla

Oletko suunnitellut vierailevasi kuluvan vuoden sisäänostomessuilla? Tässä annamme sinulle monta hyvää syytä varata matkasi jo nyt!

Teksti: Anna Storm

webb 003

  1. Helppo saavutettavuus

Yksi sisäänostomessuilla vierailun parhaimpia puolia on se, että pääset näkemään ja tekemään paljon saman katon alla. Sen sijaan, että matkaisit ympäri maita ja mantuja, voit vierailla lempimerkkiesi messupisteillä ja keskustella toimittajien kanssa samassa paikassa. Kiertele eri messupisteillä ja inspiroidu, verkostoidu ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä; tee upeita ja hauskoja sisäänostoja!

 

  1. Verkostoidu alalla

Paras tapa luoda kontaktiverkosto alalla on vierailla yhdillä tai useammilla sisäänostomessuilla. Messuilla saat mahdollisuuden tavata sekä nykyisiä että uusia toimittajia. Sisäänostomessut ovat myös täydellisiä tilaisuuksia kohdata toisia liikkeenomistajia, joilla on samankaltaisia ajatuksia ja kysymyksiä kuin sinullakin. On aina ihanaa pallotella ideoita saman alan ihmisten kanssa.

 

  1. Mielenkiintoisia muotinäytöksiä

Monet messuista tarjoavat mielenkiintoisia muotinäytöksiä, joissa saat esimakua tulevista trendeistä. Muotinäytöksissä nähdään suurten ja tunnettujen toimittajien vaatteita, mutta esitellään myös tuntemattomampien ja mielenkiintoisten suunnittelijoiden luomuksia. Ota siis mukaan kynä ja paperia, ota hyvä paikka catwalkin ääreltä ja nauti!

 

  1. Gaalaillallisia & juhlallisuuksia

Sisäänostomessujen yhteydessä järjestetään myös erilaisia oheisaktiviteettejä ja juhlallisuuksia, joita et saa ohittaa. Pidä silmällä messujen kotisivuja tai kirjaudu heidän uutiskirjelistalleen saadaksesi lisäinformaatiota. Häät ja Juhlat järjestävät esimerkiksi illallisen sekä näytteilleasettajille että vierailijoille Nordic Bridal Shown yhteydessä (1.-2. heinäkuuta).

Useimpiin näistä juhlallisuuksista pitää varata paikka etukäteen, joten älä anna tilaisuuden lipua ohitsesi.

 

  1. Upeaa muotoilua

Yksi tärkeimmistä syistä vierailla messuilla on luonnollisesti se, että saa ihastella kaikkia niitä upeita muotoiluluomuksia, joita toimittajat tarjoavat. Käytä mahdollisuutesi nähdä kaikki mekot livenä ja varaa paikkasi muutamasta toimittajien itsejärjestämistä näytöksistä. Näin saat mahdollisuuden nähdä sekä tunnettujen merkkien että uusien suunnittelijoiden luomuksia. Paikan päällä saat ainutlaatuisen mahdollisuuden tunnustella mekkoja sen sijaan, että selailisit ainoastaan katalogeja ja tuotekuvia.

 

  1. Aikaisia tilauksia = aikaisia toimituksia

Tuoreet tutkimukset osoittavat, että morsiamet ostavat mekkonsa häihin nähden aikaisemmin kuin koskaan aiemmin. Jotta sinulta ei menisi yksikään myyntimahdollisuus ohitse on tärkeää, että täytät liikkeesi valikoimaa uutuuksilla ennen kuin sesonki käynnistyy. Mikäli vierailet messuilla kevään ja kesän aikana, voit tehdä tilauksesi paikan päällä ja varmistaa tavaroiden aikaisen toimituksen.

webb 002

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us