Amanda Wyatt

Mærket Amanda Wyatt er en del af LJ Groups portefølje af mærker under Linzi Jays paraply.

Linzi Jay, der blev etableret i 1995, er berømt for sin fremragende og konsekvente kundeservice og støtter de uafhængige forhandlere på enhver tænkelig måde. Amanda Wyatts kjoler, brudepigekjoler og tilbehør sælges gennem eksklusivt udvalgte, uafhængige detailhandlere over hele verden. Ved at vælge en Amanda Wyatt kjole støtter du de uafhængige forhandlere og Great British High Street med den forsikring om, at du på din brudekjole-rejse fra din første brudekonsultation hele vejen til din endelige fitting vil blive hjulpet på vej af kyndigt og erfarent personale i en betroet brudekjolebutik.

Ambrosia_See Through Bodice Landscape

Amanda Wyatt er berømt for den perfekte pasform, fokus på detaljer og innovative designs og har fejret 20 år i spidsen for britisk brudemode og leder vejen mod romantiske og klassiske designs med moderne twist.

 

Fra klassiske balkjoler med store skørt, nu med 11 kanaler med stivere til at give fantastisk støtte, til elegante, ustrukturerede havfruekjoler med håndsyede perler og Swarovski-krystaller – hvert design har sin egen unikke personlighed

Buttercup_Front

Tekstilernes kvalitet og pallette er uovertruffen, materialerne omfatter brugen af tyl og satin med silke, vintage franske broderier, crepe de chine, romantiske tulles, skinnende organza og den berømte Amanda Wyatt chiffon. Der er en tydelig og fri følelse af at lege med farve-palletten, og de traditionelle elfenbensnuancer står side om side med powder blues, antik guld, fersken og pink toner og rige nuancer af mokka. Opmærksomheden på detaljerne i hver eneste kjole udmønter sig f.eks. i detaljer på ryggen, buede corsager og smukke ærmer og perlearbejde.

 

www.amandawyatt.com

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us