Amanda Wyatt

Amanda Wyatt on yksi LJ Groupin merkeistä, jotka kulkevat Linzi Jayn alla.

Vuonna 1995 perustettu Linzi Jay on tunnettu erinomaisesta ja johdonmukaisesta asiakaspalvelusta, joka palvelee, tukee ja arvostaa itsenäisiä jälleenmyyjiään. Amanda Wyattin häämekkoja, morsiusvaatteita ja asusteita myydään tarkasti valittujen jälleenmyyjien toimesta ympäri maailman. Amanda Wyatt -morsian tukee itsenäistä Iso-Britannialaista high street -muotia ja vastikkeeksi hän saa asiantuntevaa opastusta häämekkonsa valintaan aina alkukartoituksesta viimeiseen sovitukseen saakka. Morsiamena voit luottaa siihen, että sinulla on häämekkomatkallasi opastamassa ja auttamassa osaava, kokenut ja luotettava hääalan liike.
Ambrosia_See Through Bodice Landscape

Amanda Wyatt on tunnettu täydellisesti istuvista mekoista, yksityiskohtien tuntemuksesta ja innovatiivisesta muotoilusta. Merkki on toiminut jo yli 20 vuoden ajan britannialaisen häämuodin kärjessä ja osoittanut muille tietä luomallaan tyylillä, jossa romanttisen klassinen tyyli täydennetään modernilla twistillä.

Jokaisella luomuksella on oma persoonallinen tyylinsä. Mallistoista löytyy kaikkea 11-luisilla strukturoiduilla ja muotoilevilla yläosilla varustetuista runsashelmaisista prinsessamekoista elegantteihin ja laskeutuviin kevythelmaisiin käsinommeltuihin ja Swarovski-kristallein koristeltuihin mekkoihin.

Buttercup_Front

Materiaalit ovat korkealaatuisia ja väripaletti on laaja. Materiaalit koostuvat tyllistä, silkistä, satiinista, vintagetyylisestä ranskalaisesta pitsistä, kiinankrepistä, romanttisista tylleistä, kimaltavista organza-kankaista ja kuuluisasta Amanda Wyatt -sifongista. Laajaan ja leikkisään väripalettiin kuuluu perinteisten norsunluunvalkoisten lisäksi puuterin sinisen, antiikin kullan, persikan, pinkin sekä mokan eri sävyt. Mekkojen yksityiskohtiin lukeutuvat erilaiset selkäosan koristeet, rusetit, kauniit hihat sekä helmikirjailut.

www.amandawyatt.com

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us