Amanda Wyatt

Merket Amanda Wyatt er en del av LJ Groups portefølje av merker under Linzi Jays paraply.

Linzi Jay, som ble etablert i 1995, er kjent for sin fremragende og konsekvente kundeservice og støtter de uavhengige forhandlerne på alle tenkelige måter. Amanda Wyatts kjoler, brudepikekjoler og tilbehør selges gjennom utvalgte detaljhandlere over hele verden. Ved å velge en Amanda Wyatt- kjole støtter du de uavhengige forhandlerne og Great British High Street med forsikringen om at du på din brudekjolereise fra din første brudekonsultasjon hele veien til din endelige fitting vil bli hjulpet på vei av kyndig personale med erfaring i en betrodd brudebutikk.

Ambrosia_See Through Bodice Landscape

Amanda Wyatt er kjent for perfekt passform, fokus på detaljer og innovativ design. Merket har feiret 20 år i spissen for britisk brudemote og leder veien med romantiske og klassiske design med en moderne twist.

Fra klassiske ballkjoler med store skjørt, nå med 11 kanaler med stivere for å gi en fantastisk støtte, til elegante, ustrukturerte havfruekjoler med håndsydde perler og Swarovski-krystaller. Hvert design har sin egen unike personlighet

Buttercup_Front

Tekstilenes kvalitet og palett er uovertruffen, materialene omfatter bruken av tyll og sateng med silke, franske broderier, crepe de chine, romantisk tyll, skinnende organza og den berømte Amanda Wyatt-chiffonen. Der er en tydelig og fri følelse av å leke med fargepaletten og de tradisjonelle elfenbensnyansene står side om side med pudderblått, antikk gull, fersken, lyserosa og rike nyanser av mocca. Nøyaktigheten med detaljene i hver eneste kjole utkrystalliserer seg for eksempel i detaljer på ryggen, buede korsager og vakre ermer og perlebroderier.

www.amandawyatt.com

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us