Amanda Wyatt

Märket Amanda Wyatt är en del av LJ Groups portfölj av märken under Linzi Jays paraply.

Linzi Jay, som blev etablerat år 1995 är kända för sin framstående och konsekventa kundservice där de stöttar sina återförsäljare på alla tänkbara sätt. Amanda Wyatts brudklänningar, brudtärnklänningar och accessoarer säljs genom utvalda återförsäljare över hela världen. Genom att välja en klänning från Amanda Wyatt stöttar du, som blivande brud, dessa utvalda försäljare och får en garanti av experthjälp till att finna din drömklänning.
Ambrosia_See Through Bodice Landscape

Amanda Wyatt är känt för sin perfekta passform, fokus på detaljer och innovativ design. Märket har firat 20 år i spetsen för brittiskt brudmode och leder vägen med romantisk och klassisk design med en modern twist. Från klassiska prinsessklänningar med stora kjolar till eleganta, sjöjungfrumodeller med handsydda pärlor och Swarovski-kristaller. Varje design har sin egen, unika personlighet.

 

Buttercup_Front

Textilernas kvalitet och färgpalett överträffar sig självt. Materialen omfattar tyll, satäng, silke, franska broderier, crêpe, organza och den berömda chiffongen som är signifikativ för Amanda Wyatt. Det är en härlig mix av färger i kollektionen och här finns blått, guld, persika, ljusrosa och nyanser av mocka.

www.amandawyatt.com

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us