Bianco Evento

Mærket BIANCO EVENTO, der er baseret i Berlin, tilbyder et stort udvalg af brudekjoler, tilbehør og brudesko til deres forhandlere. Mærket blev etableret i 2009 og har siden da skabt sig et navn gennem sin exceptionelle kundeservice og den fremtrædende kvalitet på produkterne, der designes og produceres i Europa.

 

BIANCO EVENTOS nye kollektion udstråler femininitet og elegance og inkluderer brudekjoler og dragter lavet i ædle materialer som crepe, franske blonder, kvalitetssilke og let tyl.

 

Fantastiske cut-out-illusioner, fine broderier og elegante silhuetter karakteriserer de nye designs. Looket kan suppleres med smukt tilbehør som hår-ranker, smykker, slør, boleroer og støttende underskørter. BIANCO EVENTO har også siden starten af 2017 kunnet tilbyde sko under navnet AVALIA.

 

Alt tilbehør og sko laves af materialer, der matcher brudekjolen perfekt. Dette mix & match-koncept muliggør ubegrænsede kombinationer af smukke udtryk. Men det er ikke alene udseendet, der tæller; komforten er garanteret i alle designs, for eksempel gennem forebyggende korsetter eller bløde skumkanter i skoene.

 

Kollektionsdetaljer:

Kjoler

Den nye kollektion bliver lækker og sofistikeret. Der vil være mange havfruestile med moderne volumen, moderne jumpsuits med fine broderier, boho chic-kjoler lavet af blonde og crepe samt off shoulder kreationer i klassiske A-snit med glimtende highlights. Vi kommer også til at præsentere nogle af de udvalgte kreationer til de mere romantiske brude, der inkluderer prinsessekjoler med sweetheart-udskæringer og skørt fra det fineste tyl i elfenben eller blød rosa.

Tilbehør

Når det gælder tilbehør, kommer vi til at koncentrere os om slør og boleroer i år, noget som vil supplere kjolerne perfekt, eftersom vi bruger de samme blonder og tyl-materialer gennem hele kollektionen. Vi kommer også til at præsentere sømløse Bianco Evento underskørter og vintage tilbehør som hårranker.

Sko

Kollektionen af vores eget skomærke AVALIA vil udvides til 25 modeller. Nye højder på hælene (inklusive flade sko med hæle op til to cm) og hælformer som klodshæle introduceres. Udvalgte sko er dekoreret med krystaller, glitter og perler. Brugskomforten garanteres i de nye modeller; blødt, integreret skumfor, økologisk bomuld i tillæg til anti-glidesåler sørger for brudens komfort gennem hele festen. Og alle kollektioner er som altid produceret i den bedste kvalitet og i Europa.

 

Bianco_kollage

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us