Bianco Evento

Berliinissä päämajaansa pitävä BIANCO EVENTO tarjoaa jälleenmyyjilleen laajan valikoiman häämekkoja, asusteita ja kenkiä. Merkki perustettiin vuonna 2009 ja siitä lähtien se on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelustaan sekä korkealaatuisista tuotteistaan, jotka valmistetaan merkin omissa Euroopassa sijaitsevissa tehtaissa.

 

Uusi mallisto koostuu naisellisista ja viehättävistä luomuksista. Nämä häämekot ja housupuvut on valmistettu mitä hienoimmista kankaista, kuten crépe -kankaasta, ranskalaisesta pitsistä, premium satiinista ja ohuesta tyllistä. Upeita illuusioita luovat cut-out -leikkaukset, kauniit applikaatiot ja elegantit siluetit ovat keskeinen osa uutta mallistoa. Kokonaisuus voidaan viimeistellä kauniilla asusteilla, kuten seppeleillä ja hiuskoruilla, hunnuilla, boleroilla ja mekon muotoja korostavilla alushameilla. BIANCO EVENTO on vuodesta 2017 lähtien valmistanut myös ihania kenkiä morsiamille. Kenkämallisto kantaa nimeä AVALIA.

 

Kaikki asusteet ja kengät on sävytetty sävy sävyyn häämekkojen kanssa. Tämä mix&match -konsepti mahdollistaa lukemattomien upeiden kokonaisuuksien luonnin. Mutta upea ulkonäkö ei yksin riitä: merkki tarjoaa käyttömukavuustakuun jokaiseen tuotteseensa, mikä tarkoittaa esimerkiksi sisäänrakennettua korsettia useimmissa mekoissa sekä pehmeää vaahtomuovivuoritusta kengissä.

 

MEKOT
Uusi mallisto on tyyliltään viehkeä ja hienostunut. Mallistossa on kauniita merenneitomallisia mekkoja runsailla helmoilla, kauniisti kirjailtuja moderneja haalariasuja, boho chic -henkisiä pitsi- ja kreppikankaista valmistettuja mekkoja sekä kimaltavin yksityiskohdin koristeltuja off-shoulder-tyylisiä A-linjaisia luomuksia. Esittelemme myös romanttisemmalle morsiamelle muutaman upean prinsessamekkomallisen luomuksen sweetheart-päänteillä ja hameosilla, jotka koostuvat norsunluunvalkoisista ja vaaleanpunaisista pehmeistä tyllikerroksista.

 

ASUSTEET
Asusteiden osalta keskitymme tänä vuonna huntuihin ja boleroihin, jotka täydentävät täydellisesti asukokonaisuuden. Käytämme samaa pitsiä ja tylliä kaikissa tuotteissamme luodaksemme yhtenäisen lookin. Esittelemme myös uudet saumattomat Bianco Evento -alushameet ja vintage-henkisiä asusteita, kuten hiuspunoksia.

 

KENGÄT
Oma kenkämallistomme AVALIA saa valikoimaansa 25 uutta mallia. Esittelemme mallistomme uudet korkokorkeudet (kuten jopa 2 cm korkeat tasapohjakorot) sekä korkomallit, kuten tolppakorot. Osa kengistä on koristeltu kristalleilla, glitterillä ja helmillä. Myös uudet mallit ovat käyttömukavuudeltaan erinomaiset: pehmeät soft foam -pehmusteet, luomupuuvilla sekä non-slip-pohjalliset takaavat jaloille mukavat oltavat koko juhlan ajaksi. Kaikki mallistot on tuttuun tapaan valmistettu korkealaatuisesti Euroopassa.

 

Bianco_kollage

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us