Bryllup á la Wilvorst

Moderne klassikere fra Wilvorst kollektionen AFTER SIX møder retro stilarter fra TZIACCO ligesom en afslappet luksus og en boheme stil i PRESTIGE. Bryllup á la Wilvorst betyder fashionable forskelle – det spiller ingen rolle, hvem der gifter sig og på hvilken måde.

En elegant enkelhed med klassiske elementer spiller en væsentlig rolle i de nyeste kollektioner. De individuelle kollektioner fra WILVORST; AFTER SIX, PRESTIGE og TZIACCO betyder, at der er noget for enhver mand og der findes tøj til bryllupper og andre festlige begivenheder. Wilvorst er omhyggelig med konstant at afspejle moden men samtidig at bevare det tidsløse og klassike.

WILVORST AFTER SIX
En symbiose mellem styling, materialer og farver blandes med maksimal komfort i den nye kollektion. Et perfekt samspil mellem silhuetter, snit og detaljer er grundlaget for bryllupsmoden denne sæson. Samlet set er linierne i kollektionen slanke og kropsnære. Modellerne har ofte en brystlomme og kommer i forskellige designs når det gælder knapperne. Både 1 og 2 knapper er almindelige i kollektionen, men der er også dem med “krave” og uden knap. Når det kommer til bukserne, er disse også slanke og figursyede i pasformen og tendensen netop nu er at der ikke opstår synlige folder i bukserne. Der stræbes efter et afslappet og retro look til bryllupsdagen. Det er nemlig tiltænkt at man som mand og brudgom skal have det komfortabelt og afslappet og være i stand til at danse hele natten uden at føle hæmmet i stift, ubehagelige tøj. Af denne grund er der utroligt meget fokus på den rigtige pasform for Wilvorst AFTER SIX. Her er det både udseende, stil og pasform der er blevet optimeret!
Denne sæson er det vestene der er et must-have. Nye stilarter og nye moderne funktioner sætter trenden for denne sæson. Innovative løsninger, detaljer og materialer skaber de perfekte jakker, der supplerer den nye kollektion perfekt. Til bryllupper, er det fint at matche vesten med både lommetørklæde og scarf.
Når det kommer til valget af materialer er disse nøje overvejet i denne kollektion og eftersom bryllupstøjet ikke skal være stift men bekvemt og afslappet, er det sæt der består af nøje udvalgte blandinger af uld og polyester. En let skinnende effekt er blevet tilføjet – en effekt, der giver “det lille ekstra”, men uden at der bliver for meget.
Når det kommer til farvepaletten er der fire gengangere; blå, grå, brun og sort. Sort er grundstenen i bryllups kollektionen og er også den tidløse klassiker. Den brune betegnes som retro tendensen hvor den blå og grå giver det moderne look.

Bryllup á la WILVORST betyder, at hver brudgom har muligheden for at skabe sin egen stil og finde det sæt tøj der passer bedst til brylluppet. Han vælger sin påklædning, brudeparret vælger deres stil og Wilvorst leverer den perfekte påklædning som passer perfekt til både brudgom og de mandlige gæster til brylluppet.

PRESTIGE by WILVORST
PRESTIGE er den mest elegante og eksklusive kollektion fra Wilvorst med en høj kvalitet og en flot finish. Denne kollektion er lavet i enestående materialer, det karakteristiske design og i en unik kombination af farver og silhuetter med et twist af sexiness. 2017 kollektionen er elegant og afslappet luksus der understreger enkeltheden i modebranchen. Her er de mest udsøgte materialer anvendt som uld og silke, skinnende og blanke materialer der alle signalerer luksus og elegance.

TZIACCO
Det største i denne kollektion ligger på individualisme og ønsket om at bringe enhver mands egen personlighed frem gennem stilen. Mottoet er “Feel it – love it”, og er designet således at man føler sig godt tilpas i tøjet. Meget inspiration kommer fra berømtheder som Frank Sinatra, Dean Martin og Sammy Davis jr. Det er den perfekte kollektion til et hvert bryllup og andre festlige lejligheder – selv til en ‘boys night out‘. Materialerne der er anvendt i kollektionen består hovedsageligt af uld og farverne trækker i den lyse retning- noget der passer meget fint ind i boheme tendensen, der ses netop nu. Tøjet i denne kollektion indeholder forskellige mønstre, såsom paisley, blomster og andre mønstre – alt for at fange ekstra opmærksomhed. Nogle mønstre ses også i 3 dimensioner! Denne mangfoldighed i kollektionen, passer til enhver festlig lejlighed og den unikke mand. Oplev, hvordan de flotte jakker passer ligeså godt til et par jeans, som til de pæne bukser. Her er det tillad at eksperimentere frit!

webb 001

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us