Curvy Brides – bröllopsklänningar i XL

Det är varje bruds stora önskan att vara så vacker hon bara kan vara på sin stora dag – oavsett storlek på klänningen. Här är de bästa tipsen för dig med kurvig figur!

Text & Foto: LILLY

alinje

Rätt passform och matchande tyg!

Det är ingen hemlighet att den berömda A-linjen klär figuren otroligt bra. A-linjen markerar midjan och döljer problemområden som mage, ben och rumpa.

Ett annat tips är draperingar i midjan, i tyger som satin och organza. De hjälper till att göra silhuetten smalare och definiera figuren. Remmar eller lätta ärmar i till exempel spetstyg hjälper också till att göra dina armar ännu vackrare. Till sist; Spets som ”växer” uppifrån och ner till en A-formad kjol gör övergången mer elegant och markerar midjan.

En annan form som är otroligt vacker, speciellt om du har en rundare överkropp, så kallad äppelform, är den vackra Empire-linjen.

Den markerar bröstet och midjan snyggt samtidigt som den täcker magsektionen. Empire-klänningarna har vanligtvis en figursydd grund i satin- eller satinstretch, som markerar midjan både i fram och i bak. Ett blommigt tyg möts sedan i en drapering straxunder bystfronten.

 

empire

Framhäv ditt utseende (och temperament) med dina ytterkläder

Om vädret inte är på er sida, eller om ni gifter er på hösten, vintern eller vårmånaderna, är ytterkläder en oumbärlig del av din styling. Använd dem för att framhäva ditt utseende och din personlighet.

jackets

En smalare look med accessoarer!

I en bröllopsklännings-styling är det tillåtet att använda små trick för att skapa det perfekta resultatet. Med rätt accessoarer kan du dölja problemområden och lyfta fram dina bästa sidor.

 

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us