Curvy Brides – Brudekjoler i XL

Det er enhver bruds store ønske at være den smukkeste kvinde på sin store dag – uanset kjolestørrelse. Her er de bedste tips til en kurvet figur !

Tekst & Foto: LILLY

Eva-dorthe-rantzau-smith

„Kjolestørrelsen er kun et tal på mærket. Det afgørende er,
hvordan du får vist din figur bedst!“

LILLY Chefdesigner Eva-Dorthe Smith

 

alinje

Den rigtige pasform og det matchende stof!
Det er ingen hemmelighed at den berømte A-linie klæder figuren utroligt godt. Den fremhæver taljen og skjuler problemområder som mave, ben og bagdel.

Yderligere vil draperinger i taljeområdet i stof som satin og organza gøre silhuetten smallere og definere figuren. Stropper eller lette ærmer i f.eks. blondestof er med til at forskønne dine arme. Blonder der ’gror’ fra overdelen nedover en nederdel i A-facon gør overgangen mere elegant og fremhæver taljen.

En anden form der er utrolig klædelig, især hvis du er rund foroven (= æbleform) er den smukke Empire-linie, der fremhæver barmen og taljen fint og dækker mave-partiet elegant.

Empire kjolerne har oftest en figur-syet bund af satin eller satin-stretch, som fremhæver din talje (både forfra og bagfra), mens et florlet stof er samlet i en drapering lige under busten fortil.

 

empire

Fremhæv dit look (og temperament) med overtøjet
Hvis vejret driller eller du holder bryllup i efterår-, vinter- eller forårs-månederne – så er overtøj en uundværlig del af din styling. Brug den til at understrege dit look og din personlighed.

 

jackets

Et slankere udseende med accessories!
Ved en brudekjole-styling er det tilladt at bruge små tricks som prikken over i’et for at skabe det perfekte resultat. Med de rigtige accessories kan du skjule problemområder og derved fremhæve dine fordele.

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us