Curvy Brides – Brudekjoler i XL

Det er alle bruders store drøm å være så vakker hun bare kan være på sin store dag – uansett størrelse på kjolen! Her er de beste tipsene for deg med former!

Tekst & Foto: LILLY

Eva-dorthe-rantzau-smith

”Kjolestørrelsen er bare et nummer på etiketten. Det viktigste er hvordan du viser frem figuren din best”
LILLY designer Eva-Dorthe Smith

alinje

 

Rett passform og matchende stoff!

Det er ingen hemmelighet at den kjente A-linjen kler figuren utrolig bra. A-linjen markerer midjen og skjuler problemområder som mage, ben og rumpe.

Et annet tips er draperinger i midjen i stoff som sateng eller organza. Det hjelper til å gjøre silhuetten smalere og definere figuren. Stropper eller lette ermer i for eksempel blondestoff hjelper også til med å gjøre armene dine enda vakrere. Til sist: blonder som ”vokser” ovenfra og ned i et a-linjeformet skjørt gjør overgangen mer elegant og markerer midjen samtidig.

En annen form som er utrolig vakker, særlig om du har en rundere overkropp, såkalt (= epleform) er den vakre Empire-linjen,

Dette snittet markerer bysten og midjen pent samtidig som den dekker mageregionen. Empirekjoler har vanligvis en figursydd grunn i sateng eller sateng-stretch som markerer midjen både foran og bak. Et blomstrete stoff møtes deretter i en drapering rett under bysten.

 

Fremhev ditt utseende (og ditt temperament) med ytterplagg!

Om været ikke er på din side eller om dere gifter dere på høsten, vinteren eller vårmånedene er et ytterplagg en uunnværlig del av din styling. Bruk dem for å løfte både ditt utseende og for å vise frem din personlighet!

 

jackets

 

En slankere look med accessoirer!

I brudekjole-styling er det tillatt å bruke små triks for å skape et perfekt resultat. Med det rette tilbehøret kan du skjule problemområder og løfte dine beste sider.

 

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us