Enzoani | Illuusiomekot

Enzoani on alituisesti kehittyvä muotitalo, joka haluaa tarjota upeita luomuksia modernille morsiamelle. Merkki esittelee upean valikoiman mekkoja, jotka ihastuttavat kauniilla helmiyksityiskohdillaan ja hienoilla kankaillaan. Mekot ovat saaneet inspiraationsa morsiamilta, jotka uskaltavat tehdä näyttävän sisääntulon. Keskiössä ovat dramaattiset hameosat, flirttailevat siluetit ja asennelaahukset.

Teksti ja Kuvat: Enzoani

 

 vitplatta

Videossa esitellään eeppinen kokoelma kauniita mekkoja, jotka tihkuvat seksikkyyttä ja itseluottamusta rohkeilla illuusioita luovilla yksityiskohdilla. Illuusiomekot ovat tällä hetkellä muodin aallonharjalla. Illuusioita luodaan niin hennosti läpikuultavilla kankailla kuin todella näyttävillä muotoja korostavilla koristeluilla. Tällä hetkellä trendikkäimmät häämekot on koristeltu illuusioyksityiskohdilla, jotka ovat kuin kirsikka kakun päällä.

 

sidopaneler

 

Illuusioyksityiskohdat sivuosassa

Illuusioita luovat yksityiskohdat mekon sivuosassa korostavat muotojasi ja aikaansaavat seksikkään vavavuum! -vaikutelman. Enzoanin valikoimasta löytyy mekkoja, joissa on hennosti läpikuultavia pieniä aukileikkauksia sekä reiteen asti auki leikattuja suuria pitsikoristeisia sivuosia, jotka saavat vieraanne haukkomaan henkeä ihastuksesta.

Mikäli koet olosi todella itsevarmaksi, on Ovia -mekko luotu sinulle. Tämän mekon selkäosa koostuu suuresta illuusiosta ja kauniit sivuosat on koristeltu hienostuneilla intialaisilla helmillä ja koruompeleilla. Joustava georgette -kangas hyväilee muotojasi ja valtava tyllilaahus tuo asennetta kokonaisuuteen.

 

ryggillusion

 

Illuusiot selkäosassa

Tee näyttävä sisääntulo kirkkoon astelemalla sisään mekossa, jossa on kauniilla illuusioyksityiskohdilla koristeltu selkäosa. Illuusion avulla voit ilmaista tyyliäsi upealla tavalla, sillä vaihtoehtoisia koristuksia löytyy suloisista kukkakuvioista uniikkeihin damaskikuvioihin. Olive -mekossa on illuusioyksityiskohdin koristeltu selkäosa kauniilla napituksella. Koristekuvioiset hihat ovat myös saaneet osansa illuusioyksityiskohdista pitsin muodossa ja ne tasapainottavat siluettia luoden täydellisen kokonaisuuden, joka huokuu sekä sulokkuutta että seksikyyttä.

Etsitkö edelleen unelmamekkoasi? Tutustu Enzoanin uusimpiin mallistoihin tästä

 

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us