GUDNITZ COPENHAGEN

Äventyrliga brudklänningar för den modemedvetna brud

Gudnitz Copenhagen tillhör eliten av exklusiva danska designermärken. Efter ett stort intresse från bröllopsbutiker utanför Danmarks gränser, har dom valt att sammarbeta med Agent Frank Ib som kommer representera  Gudnitz Copenhagen i hela norden och Tyskland.

Gudnitz Copenhagen signum är känslan av gamla Film Noir med feminint skulpturala silluetter och en touch av femme fatale. Bröllopsklänningarna kan utformas med egna handgjorda tillbehör. Bara det gör att bruden själv kan ge drömfkjolen det unika utseende som gör henne väldigt speciell på den viktigaste dagen i hennes liv.

Designern Rikke Gudnitz tog examen på danska Soroush Design Academy 1995 och började sin karriär på internationella modehus i London och Milano. År 2000 återvände Rikke Gudnitz till Köpenhamn för att starta sitt egen märke.

Genom åren har Rikke Gudnitz specialiserat sig på att skapa drömklänningar. Kombinerat med utsökt hantverk och sofistikerade detaljer uppnår kjolarna perfekt passform, smala silhuetter och tidlös elegans.

Läs mer på: gudnitz.com

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us