GUDNITZ COPENHAGEN

Eventyrlige brudekjoler for den motebevisste bruden

Gudnitz Copenhagen tilhører eliten av eksklusive danske designmerker. Etter å ha høstet stor oppmerksomhet fra bryllupsbutikker utenfor Danmarks grenser, valgte de å samarbeide med Agent Frank Ib som vil representere Gudnitz Copenhagen i hele Norden og Tyskland.

Gudnitz Copenhagens signatur er en følelse av gamle Film Noir med feminint skulpturelle silhuetter og en touch av femme fatale. Brudekjolene kan produseres med egne håndlagde assesoirer. Dette er med på å gi bruden anledning til å tilføre drømmekjolen det helt spesielle som gjør henne unik på den viktigste dagen i hennes liv.

Designeren Rikke Gudnitz tok eksamen på danske Soroush Design Academy 1995. Hun startet sin karriere på internasjonale motehus i London og Milano. I 2000 vendte Rikke Gudnitz tilbake til København for å etablere sitt eget merke.

Opp gjennom årene har Rikke Gudnitz spesialisert seg på å skape drømmekjoler. Kombinert med utsøkt håndverk og sofistikerte detaljer oppnår kjolene perfekt passform, smale silhuetter og tidløs eleganse.

Læs mere på: gudnitz.com

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us