GUDNITZ COPENHAGEN

Eventyrlige brudekjoler til den stilbevidste brud

Gudnitz Copenhagen tilhører i dag eliten af eksklusive danske designerbrands. Efter stor interesse fra brudeforretninger udenfor Danmarks grænser, har de valgt, at indgå et samarbejde med Agent Frank Ib, som vil repræsentere Gudnitz Copenhagen i hele Norden samt i Tyskland.

Gudnitz Copenhagens signatur er essensen af det gamle Film Noir med feminine, skulpturelle silhouetter og et strejf af femme fatale. Brudekjolerne kan styles med egne håndlavede accessories. Netop dét gør, at bruden selv kan være med til, at give drømmekjolen det unikke look, som gør hende helt speciel på den vigtigste dag i hendes liv.

Designeren Rikke Gudnitz er uddannet fra det danske Soroush Design Academy i 1995 og begyndte sin karriere på internationale modehuse i London og Milano. I 2000 vendte Rikke Gudnitz tilbage til København, for at lancere sit eget brand.

I årenes løb har Rikke Gudnitz specialiseret sig i, at skabe drømmekjoler. Kombineret med udsøgt håndværk og sofistikerede detaljer, opnår kjolerne perfekt pasform, slanke silhouetter og tidløs elegance.

Læs mere på: gudnitz.com

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us