Hitta Klänningen med stort K hos Enzoani

Att hitta den perfekta brudklänningen för din silhuett och personliga stil kan kännas som en överväldande uppgift. Men det behöver inte vara så komplicerat. Faktiskt är det ganska lätt! Det handlar om att hitta en klänning som framhäver dina bästa sidor och får dig att känna dig fantastisk.

Text och Foto: Enzoani

elysee

Princessklänning

En princessklänning har tyg i lager-på-lager i kjolen och vil vara smickrande på en päronformad kropp (när höfterna är bredare än axlarna) genom att forma den övre delen av kroppen och rikta uppmärksamheten mot midjan. Klänningen JULIETTE har en vacker blommig spetstopp med en djup sweetheart urringning som är väldigt feminin.

 

omaira

Magisk sjöjungfru

Om du har en timglasfigur så kan en spektakulär sjöjungfruklänning vara din perfekta match. Klänningen OMAIRA framhäver brudens kurvor på ett perfekt sätt med förförande illusionsdetaljer och en låg och öppen v-skuren rygg.

blue

Statement-släp

Ett spektakulärt släp är det perfekta ”statement” för ett iögonfallande bröllopsfoto. Klänningen MARTHA har sin egen unika vinkling på den här signaturmodellen med sina vackra broderier och tear-drop form. Långa katedral-släp som detta appellerar till många brudar då de ofta passar de flesta kroppstyper, så det ända du faktiskt behöver fundera över är om det kommer passa din bröllopslokal.

 

Se Enzoani’s senaste kollektion här.

 

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us