Find kjolen med stort K hos Enzoani

Det kan føles som en overvældende opgave at skulle finde den perfekte brudekjole til din silhuet og din personlige stil. Men det behøver ikke være så kompliceret. Det er faktisk ret let. Det handler om at finde en kjole, der fremhæver dine bedste sider og får dig til at føle dig fantastisk.

Tekst og Foto: Enzoani

elysee

Prinsessekjole

En prinsessekjole har et skørt med stoffer i lag på lag, og modellen er flatterende for en pæreformet krop (hvor hofterne er bredere end skuldrene) ved at forme den øverste del af kroppen og rette opmærksomheden mod taljen. Kjolen JULIETTE har en smuk, blomstret blondetop med en dyb sweetheart-udskæring, som er ultra-feminin.

 

omaira

Magisk havfrue

Hvis du har timeglasfigur, kan en spektakulær havfruekjole være dit perfekte match. Kjolen OMAIRA fremhæver brudens kurver på en perfekt måde med forførende illusionsdetaljer og en lav og åben ryg med V-udskæring.

 

blue

Statement-slæb

Et spektakulært slæb er det perfekte ”statement” til et iøjnefaldende bryllupsfoto. Kjolen MARTHA har sin egen unikke vinkel på denne signaturmodel med sine smukke broderier og tear-drop form. Lange katedral-slæb som dette, appellerer til mange brude, da de ofte passer til de fleste kropstyper, så det eneste, du faktisk har brug for at overveje, er, om det vil passe til dit bryllupslokale.

 

Enzoani’s seneste kolleksjon her.

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us