Finn Kjolen med stor K hos Enzoani

Å finne den perfekte brudekjolen for din silhuett og personlige stil kan føles som en overveldende oppgave. Men det trenger ikke være så vanskelig. Faktisk er det ganske lett! Det handler om å finne en kjole som fremhever dine beste sider og får deg til å føle deg fantastisk.

Tekst og Foto: Enzoani

elysee

Prinsessekjole

På en prinsessekjole har skjørtet stoff i lag på lag og dette vil være smigrende på en pæreformet kropp. (når hoftene er bredere enn skuldrene) Det vil forme den øvre delen av kroppen og rette oppmerksomheten mot midjen. Kjolen JULIETTE har en vakker blomstrete blondetopp med en dyp sweetheart-utringning som er veldig feminin.

 

omaira

Magisk havfruekjole

Om du har en timeglassfigur så kan en spektakulær havfruekjole være din perfekte match. Kjolen OMAIRA fremhever brudens brudens kurver på en perfekt måte med forførende illusjonsdetaljer og en lav og åpen v-rygg.

 

blue

Statement-slep

Et spektakulært slep er den perfekte ”toppen av kransekaka” om du vil ha et i øyenfallende bryllupsfoto. MARTHA har sin egen unike vinkling på denne signaturmodellen med sine vakre broderier og sin tåreform. Lange katedralslep som dette appellerer til mange bruder da de som oftest passer de flest kroppstyper, så det eneste du faktisk behøver å ha i bakhodet her, er hvorvidt det passer i det bryllupslokalet du har valgt.

Klar for å finne din drømmekjole? Sjekk ut Enzoani’s seneste kolleksjon her.

 

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us