Illusjonskjoler fra Enzoani

Enzoani er et framtidsrettet motehus for den moderne bruden og tilbyr et strålende utvalg av stiler med vakre perledetaljer og utsøkte materialer. Kjolene er utfordrende og inspirerte av bruder som tør å gjøre entré i en dramatisk kjole med flørtende silhuetter og et statement-slep.

Tekst & Foto: Enzoani

 

 vitplatta

I videoen kan dere se en episk mix av vakre kjoler som utstråler sex appeal og selvtillit med vågale illusjonsdetaler. Fra forsiktig gjennomsiktig til ultra-sexy, illusjonsdetaljer er virkelig i vinden denne sesongen og er den perfekte ”toppen på kransekaken” på kjolen din.

 

sidopaneler

 

Illusjonsdetaljer på sidene

Illusjonsdetaljer på sidene fremhever kurvene dine og forvandler kjolen til en sexy wow-kjole. Stilene fra Enzoani varierer fra forsiktig gjennomsiktige cut-outs til store sidepaneler hele veien ned til lårene og får tilskuerne dine til å miste pusten.

Kjenner du deg veldig selvsikker er kjolen Ovia noe for deg, med sin illusjonsrygg og vakre sidepaneler med delikat indisk perlesetting og broderier. Det stretchy georgette-stoffet omslutter figuren din og det mektige slepet i tyll er et statement i seg selv.

 

ryggillusion

 

Illusjonsrygger

Gjør din entré i kirken i en vakker illusjonsrygg. Fra søte blomster til unike damaskmønstre, illusjonsrygger er en fantastisk måte å uttrykke din stil. Kjolen Olive har en detaljert illusjonsrygg med delikate knapper. De broderte ermene er også dekorert med illusjonsblonder og hjelper til å balansere silhuetten til en perfekt kombinasjon av søtt og sexy.

 

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us