Enzoani | Illusionskjoler

Som et altid fremadsynet modehus til den moderne brud præsenterer Enzoani et strålende udvalg af stile med smukke perledetaljer og udsøgte stoffer. Kjolerne er udfordrende og inspireret af brude, som vover at gøre deres entré med en dramatisk kjole, flirtende silhuetter og statement-slæb.

Tekst & Foto: Enzoani

 

 vitplatta

I videoen kan du se et episk miks af smukke kjoler, der udstråler sexappeal og selvtillid med vovede illusionsdetaljer; fra forsigtigt gennemsigtig til ultra-sexy. Illusionsdetaljer er virkelig sagen i denne her sæson, og de er den perfekte måde at putte lidt ’icing on the top’ på din kjole.

 

sidopaneler

 

Illusionsdetaljer i siderne

Illusionsdetaljer i siderne fremhæver dine kurver og forvandler din kjole til en sexet wow-kjole. Stilene fra Enzoani varierer fra forsigtigt gennemsigtige cut-outs til store sidestykker, nogle helt ned til lårene, som får dine tilskuere til at miste mælet.

Føler du dig virkelig selvsikker, er kjolen Ovia noget for dig – med sin illusionsryg og smukke sidestykker med delikat, indisk perlesætning og broderier. Det strækbare georgette-stof omslutter din figur, og det voluminøse slæb i tyl er et statement i sig selv.

 

ryggillusion

 

ILLUSIONSRYGGE

Transformer din entré i kirken med en smuk illusionsryg. Fra søde blomster til unikke damaskmønstre, illusionsrygge er en vidunderlig måde at udtrykke din stil på. Kjolen Olive har en detaljeret illusionsryg med delikate knapper. De broderede ærmer er også dekoreret med illusionsblonder og hjælper med at balancere silhuetten i en perfekt kombination af sødt og sexet.

Leder du stadig efter drømmekjolen? Tjek Enzoanis seneste kollektion her.

 

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us