Illusionsklänningar från Enzoani

Som ett framåtsträvande modehus för den moderna bruden presenterar Enzoani ett lysande urval av stilar med vackra pärledetaljer och utsökta tyger. Klänningarna är utmanande och inspirerade av brudar som vågar göra entré med en dramatisk kjol, flirtande silhuetter och statement-släp.

Text & Foto: Enzoani

 

 vitplatta

I videon kan ni se en episk mix av vackra klänningar som utstrålar sex appeal och självförtroende med vågade illusionsdetaljer. Från försiktigt genomskinligt till ultra-sesy, illusionsdetaljer är verkligen i modebildet den här säsongen och är det perfekta sättet att lägga till ”glacyren på tårtan” på din klänning.

 

sidopaneler

 

Illusionsdetaljer på sidorna

Illusionsdetaljer på sidorna framhäver dina kurvor och förvandlar din klänning till en sexig wow-klänning. Stilerna från Enzoani varierar från försiktigt genomskinliga cut-outs till stora sidopaneler enda ner till låren som får dina åskådare att tappa andan.

Känner du dig väldigt självsäker är klänningen Ovia något för dig, med sin illusionsrygg och vackra sidopaneler med delikat indisk pärlsättning och broderier. Det stretchiga georgette-tyget omsluter din figur och det mäktiga släpet i tyll är en statement i sig själv.

 

ryggillusion

 

Illusionsryggar

Transformera din entré i kyrkan med en vacker illusionsrygg. Från söta blommor till unika damaskmönster, illusionsryggar är ett underbart sätt att uttrycka din stil. Klänningen Olive har en detaljerat illusionsrygg med delikata knappar. De broderade ärmerna är också dekorerade med illusionsspets och hjälper till att balansera silhuetten till en perfekt kombination av sött och sexigt.

Letar du fortfarande efter drömklänningen? Kolla in Enzoanis senaste kollektioner här

 

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us