Ingrid van den Brink fra Ladybird om deres nye kollektion

Chefdesigneren hos Lady Bird, Ingrid van den Brink, har hverken mangel på fantasi eller entusiasme. Med hendes team arbejder hun fuldtid på en moderne, kommerciel og alsidig 2018 kollektion.

“Vores kunder køber et stor udvalg af produkter hos os,” siger Ingrid van den Brink. Under varemærket Ladybird findes mange kollektioner, såsom Prinsesse Ladybird, Ladybird Bohemian, Vintage Ladybird, Ladybird Plus Size, og den nye kollektion Ladybird Sensuel. Hver butik har sine egne favoritter og bestsellere, som butikkerne efter ordre løbende bestiller. Ladybird har tæt samarbejde med deres kunder og mangfoldigheden af ​​kollektionerne har vist sig at være et vindende koncept.

Til de nye kollektioner, er der gjort brug af både de såkaldte influensers og mode eksperter. De har også set på de detaljer og særlige kendetegn på de kjoler, som tidligere havde været bestsellers og taget det bedste fra dem, da de skulle skabe de nye kollektioner. Blandt andet er deres nytilkomne Lady Bird Prinsesse blevet varmt modtaget af kunder og Ladybird er nu en voksende kollektion. I den nye kollektion findes meget smukke, nye typer af blonder (herunder farvenuancen nude – noget der ofte efterspøges af kommende brude). Kollektionen har også stort udvalg af forskellige halsudskæringer og variation på ærmerne.

Den succesfulde kollektion Ladybird Sensuel regner med stor expantion. Som noget nyt i denne kollektion er en dyb v-hals, t-shirt lavet af tyl, kantet med fine applikationer. Der findes altid nogle sensuelle detaljer, der er karakterisk for denne kollektion. De spændende, overraskende detaljer samt pasform gør at kollektionen henvender sig til et bredt publikum.

Efter en masse arbejde i de seneste måneder er der nu udsprunget en ny kollektion: Ladybird Flowy. Det karakteristiske for denne kollektion er ‘bølgende kjoler’ hvor kjolen bevæger elegant når bruden bevæger sig. Dette er hotteste mode lige nu, og noget, der ofte efterspørges i og af butikkerne.

Ud over den nye kollektion “Flowy” har firmaet taget endnu et vigtigt skridt i opbygningen af ​​brandet. Den hidtil selvstændige kollektion “Affinity” fortsætter, men nu som Affinity by Ladybird. Mangfoldigheden i denne kollektion viser sin styrke år efter år og Affinity vil fra 2017 være en del af Ladybirds vigtigste mærker. For Affinity har der været anvendt mange forskellige materialer, i kollektionen og der er helt sikkert noget for enhver smag.

Bryllupsmoden er i konstant udvikling men hos Ladybird, vurderer man de nye tendenser med omhu – så det ikke på nogen måder skader de tidløse klassikere. Der er klassikerne, der ofte bliver bestsellere i butikkerne, og dem er vi meget interesseret i at bevare siger Ingrid van der Brink. Bestsellerne laves ofte på ordrer, og vores mål er at beholde disse tidløse klassikere, ikke at reducere dem. Vi lægger dog også meget hjerte og sjæl i de nye kollektioner og forhåbentlig bliver en masse af dem bestsellere i butikkerne.

webb 001

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us