Ingrid van den Brink kertoo Ladybirdin uudesta mallistosta

Ladybirdin pääsuunnittelijalta, Ingrid van den Brinkiltä ei puutu mielikuvitusta tai innokkuutta. Hän työstää tiiminsä kanssa ahkerasti vuoden 2018 mallistoa, joka on moderni, kaupallinen ja erittäin monipuolinen.

Asiakkaamme ostavat meiltä aikaisempaa enemmän erilaisia tuotteita, kertoo Ingrid van den Brink. Ladybird tuotemerkin alle mahtuu useita erilaisia mallistoja, kuten Ladybird Princess, Ladybird Bohemian, Ladybird Vintage, Ladybird Plus Size sekä uusi mallisto Ladybird Sensual. Jokaisella liikkeellä on omat parhaiten myyvät lempituotteensa ja liikkeet tilaavat uusia tuotteita jatkuvasti. Ladybird tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja monipuoliset mallistot ovat näyttäytyneet olevan toimiva konsepti.

Uudessa mallistossa on käytetty inspiraationa niin kutsuttuja muotipersoonia ja -vaikuttajia. Ladybird on myös jalostanut aikaisempien parhaiten myytyjen tuotteiden ominaisuuksia luodessaan uusia mallistoja. Muun muassa heidän uutuusmallistonsa Ladybird Princess on otettu lämpimästi vastaan asiakkaiden parissa ja nyt sen valikoimaa laajennetaan. Uudessa mallistossa on paljon kauniita, uudenlaisia pitsejä (sisältäen tulevien morsiamen usein toivomia erilaisia nude-sävyjä). Mallistossa on myös laaja valikoima erilaisia päänteitä ja hihamalleja.

Menestyksekäs mallisto Ladybird Sensual kokee myös suuren laajennuksen. Tämän malliston uutuutena on syväänuurretulla V-pääntiellä varustettu tyllistä valmistettu t-paita, jonka reunoja koristavat hennot applikaatiot. Jokaisessa tuotteessa on yksityiskohtia, jotka ovat tunnusomaisia tälle mallistolle. Jännittävät ja yllättävät yksityiskohdat sekä istuvuus aikaansaavat laajalle kohderyhmälle suunnatun malliston.

Osa viime kuukausien työtunneista on suunnattu myös aivan uudelle mallistolle; Ladybird Flowylle. Juuri tälle mallistolle ominaisia ovat ’aaltoilevat hameet’, jotka liikkuvat elegantista morsiamen liikkeiden mukaisesti. Tämä on tällä hetkellä erittäin muodikasta ja liikkeet toivovat valikoimaansa usein juuri tällaisia tuotteita.

Uuden Flowy-malliston lisäksi, yritys on ottanut toisenkin tärkeän askeleen mitä tulee merkin kehittämisessä. Aikaisemmin itsenäisenä toiminut Affinity-mallisto tulee jatkossa kantamaan nimeä ”Affinity by Ladybird”. Tämän malliston monipuolisuus on ollut sen vahvuus vuosi vuoden perään ja vuodesta 2017 lähtien Affinity tulee toimimaan yhtenä Ladybirdin päämerkeistä. Affinity-mallistossa käytetään runsaasti erilaisia materiaaleja, joten täältä löytyy taatusti jotain jokaiseen makuun.

Häämuoti muuttuu alituisesti ja Ladybirdillä uusia trendejä käsitellään varoen, jotta ne eivät vahingoittaisi ajattomia klassikoita. Klassikot ovat näyttäytyneet olevan liikkeiden parhaiten myytyjä tuotteita ja siksi haluamme pitää niistä hyvää huolta, kertoo Ingrid van den Brink. Parhaiten myydyistä tuotteista tehdään usein jälkitilauksia ja tavoitteenamme on jatkaa ajattomien klassikoiden tarjoamista niiden vähentämisen sijaan. Tottakai teemme uudet mallistomme suurella sydämellä ja intohimolla ja toivomme, että suuri osa uusistakin tuotteista saavuttaa bestseller-aseman liikkeissä.

webb 001

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us