LILLY 2018

De nya kollektionerna från LILLY 2018 är fyllda med inspiration från historiska designepoker med en estetisk touch för romantik, intensitet, drömmande och med häpnadsväckande detaljer.

”LILLY” 2018
Sensuella skärningar och en lätthet är de två huvudsakliga fokusen i denna kollektion. Tyll, spets, chiffong och satin blandas med transparanta tyger, nät och stretchiga material för att belysa den feminina figuren. Allt detta gör att varje brud upplever perfektion när hon provar kreationerna i kollektionen.

”Pure White by LILLY” 2018
Enkelt, elegant och autentiskt. Rena linjer med den perfekta ”Jacki-O-känslan” för klass och stil. Tung satin blandas med lättare material för att få fram en feminin touch på de senaste decennierna av klassiskt brudmode.

”PASSIONS by LILLY” 2018
Den här kollektionen är LILLYs mest kreativa. Kollektionen för 2018 har nämligen blivit inspirerad av vintage-eran och känslan därifrån. Spets, volanger och höga urringningar skapar en väldigt romantisk klänning för modemedvetna brudar.

”DIAMONDS by LILLY” 2018
Grafisk spets och bohemiska silhuetter omfamnar denna storstadsbrud till perfektion. Kreationerna i kollektionen lämpar sig väldigt bra för destinationsbröllop, så väl som borgerliga bröllop och mindre tillställningar.

”Maternity by LILLY”
Vackra och bekväma klänningar för bruden som går i väntans tider. Extra bredd och smarta lösningar skapar en underbar romantisk silhuett för både den blivande bruden och den blivande mamman.

”Mix&Match by LILLY”
Eleganta slip-in-klänningar i satin och ballerinaklänningar i mjuk tyll och pudriga pasteller kan i denna kollektion kombineras på mängder av sätt. Bär endast satinklänningen och var en elegant och avskalad brud på bröllopsdagen. Eller kombinera underklänningen med en överklänning i spets och tyll för en böljande, romantisk känsla. De olika plaggen kan kombineras i ett otaligt antal kombinationer och här är det enkelt för varje brud att finna sin favorit.

”Let’s Party by LILLY”
Oavsett om du ska vara gäst på ett bröllop eller ska på en festlig tillställning finns det klänningar för alla i denna kollektion. Lätta material, exklusiva detaljer och mängder av färger sätter rätt prägel på stilen!

webb 001

 

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us