Linzi Jay

Vuonna 1995 perustetun Linzi Jayn tuotteita löydät hienoimmista hääliikkeistä Iso-Britanniassa ja muualla Euroopassa. Merkin menestys perustuu innovatiiviseen designiin sekä erinomaiseen ja luotettavaan asiakaspalveluun.

Linzi Jayllä on vahva markkinaosaaminen ja sen avulla he ovat voineet tarjota asiakkailleen jo yli 20 vuoden ajan raikkaan modernia ja innovatiivista muotoilua yhdistettynä elegantteihin sekä perinteitä kunnioittaviin elementteihin.

Kaikki Linzi Jayn tarkasti valikoidut jälleenmyyjät ovat alansa asiantuntevia eksperttejä. Linzi Jayn valikoimasta löydät seuraavat tuoteryhmät:

Asusteet morsiamelle

The Bridal Accessories Collection tarjoaa upean valikoiman laadukkaita ja huolella suunniteltuja tuotteita. Jokainen tuote on laatutarkastettu tiimimme toimesta, jolla on yli 20 vuoden kokemus ja tietämys siitä, kuinka tuotteisiin luodaan juuri oikea tasapaino ajatonta eleganssia ja trendityylejä.

Perinteiselle morsiamelle tarjoamme valikoiman klassisia helmistä ja timanteista valmistettuja hiuskoristeita, hiuskampoja ja -koruja sekä eripituisia ohuesta tyllistä valmistettuja huntuja. Modernimmalle morsiamelle tarjoamme erilaisia hiuskoruja raikkaissa punakullan sävyissä. Rustiikkisia kukkia ja blush pinkin sävyjä yhdistelevät pääkorumme sopivat täydellisesti Instagram-inspiroituneisiin ulkoilmahäihin.

Vintage-tyyliä rakastavat morsiamet voivat lisätä ripauksen glamouria tyyliinsä rhodiumista valmistetuilla hiuskammoilla ja näyttävillä vöillä. Vuoden 2018 uutuutena esittelemme valikoiman morsiamille ja morsiusneidoille suunnattuja kukin ja kasvein koristeltuja hiuskoruja. Setti koostuu kauniista kukkahiuskorusta, jonka päädyissä on irroitettavat nauhat sekä kolme siroa emalista kukkapinniä.

Kullan sävyt tekevät tänä vuonna comebackin. Olemme ihastuneet tähän trendiin ja valikoimastamme löytyy runsas määrä kulta- ja blush-sävyisiä yksityiskohtia, näistä esimerkkinä kimaltavin timantein koristeltu blush-sävyinen samettivyö.

LENT1-LA957_007

Morsiusneidot

The Bridesmaid Collection tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tyylejä morsiussaattueelle. Täältä löytyy kaikkea perinteisistä v-päänteisistä mekoista yksiolkaimisiin luomuksiin ja pitkähihaisiin vaihtoehtoihin. Klassisten sifonkimekkojen lisäksi tarjoamme morsiusneidoille erilaisia Mix & Match -vaihtoehtoja. Tyylin pohjana on yksinkertainen pitkä spagettiolkaiminen sifonkimekko; tähän pohjamekkoon voidaan yhdistää 4 erilaista pitsiyläosaa. Tämä kokonaisuus sopii morsiussaattueelle, joka koostuu erikokoisista ja -mallisista henkilöistä.

Modernimman morsiamen morsiusneidoille esittelemme upeita kaksiosaisia luomuksia, joissa voi yhdistää kauniin pitsiyläosan kokopitkään taskulliseen tyllihameeseen – tästä syntyy todella trendikäs kokonaisuus. Morsiusneitomekkojen perusvalikoimasta löytyy myös taskullisia mekkoja.

Meillä on myös kimaltavia vaihtoehtoja paljettityylistä pitäville. Valikoimastamme löytyy muun muassa uusi tyyli, jossa on yhdistetty paljettitoppi sifonkisen hameosan kanssa.

Esittelemme myös usealla eri tavalla puettavan jersey-mekon morsiusneidoille, jotka haluavat ilmaista omaa tyyliään. Tämän mekon voi pukea kymmenellä eri tavalla ja näin varmistaa, että jokainen morsiusneito tuntee olonsa tyytyväiseksi, iloiseksi ja itsevarmaksi.

Kaikki mallistot esitellään kokonaisuudessaan Nordic Bridal Show -tapahtumassa Malmössä 16.-17. heinäkuuta.

Kotisivumme:

www.linzijay.co.uk

EK406 & EN406EK400 & EN400

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us