Nya kollektionen från Linzi Jay

Linzi Jay grundades år 1995 och levererar idag sina kollektioner till några av de bästa bröllopsbutikerna i Storbritannien och Europa. Märkets framgång baseras på unik design i kombination med exemplarisk och pålitlig service.

Med enorm kunskap på marknaden har Linzi Jay i över 20 år erbjudit kunder modern och innovativ design kombinerat med elegans och traditionella produkter. Genom ett brett nätverk av pålitliga återförsäljare som alla specialiserar sig på sin marknad kan Linzi Jay idag erbjuda:

Brudaccessoarer

Här består kollektionen av vackra smycken, alla utvalda för sin unika stil och kvalitet. Varje smycke är designat för hand av ett team med över 20 års erfarenhet att skapa den rätta balansen mellan en klassisk touch och trendig nisch. För de mer traditionella brudarna erbjuder de en kollektion av klassiska pärl- och diamantsmycken och för den mer trendiga bruden återfinns hårsmycken, stora halsband och rustika blomsterkransar – allt för att skapa den perfekta bröllopslooken.

För den vintage-älskande bruden så finns i kollektionen också smycken i rhodinerat silver. Sprillans nytt för 2018 är introduktionen av en kollektion med blomsterhårspännen och rankor som passar perfekt för bruden och brudtärnorna. Just nu gör smycken i guld en store comeback och vi älskar hårsmycken i kollektionen med toner av guld och pudernyanser.

 

LENT1-LA957_007

Brudtärnor och brudnäbbar

Brudtärne-kollektionen erbjuder ett brett spektrum av stilar för att passa olika bröllopsteman. Från klassiska v-formade urringningar till one-shoulder och klänningar med långa ärmar. Förutom klassiska chiffongklänningar erbjuder Linzi Jay en mix&match-design. Detta gör att en vanlig, lång chiffongklänning med smala axelband som basklänning kan matchas med ett urval av fyra olika spetstoppar. Perfekt till brudtärnorna då de kommer i flera olika alternativ och flera storlekar.

För modemedvetna kvinnor erbjuder de trendriktiga, två-delade plagg som består av en vacker spetstopp och en lång tyllkjol med praktiska fickor. För kvinnor som älskar paljettrenden erbjuder de också klänningar i mycket strass, däribland en vacker, ny modell med topp av paljetter och en chiffongskjol. En multi-wrap klänning lanseras också som är perfekt för brudföljets olika stilar. Denna klänning kan bäras på 10 olika sätt så det är verkligen den perfekta klänningen för att få en genomgående röd tråd, men ändå låta varje tärna bestämma hennes egen stil.

Hela kollektionen kommer visas på Nordic Bridal Show i Malmö den 16-17 juni 2018. Se mer på www.linzijay.co.uk

 

 

EK406 & EN406EK400 & EN400

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us