Linzi Jay

Linzi Jay ble startet i 1995 og leverer i dag til noen av de flotteste uavhengige butikkene i Storbritannia og Europa. Merkets suksess baserer seg på design i kombinasjon med eksemplarisk og pålitelig kundeservice.

Med enorm kunnskap på de markedene de virker på, har Linzi Jay i over 20 år tilbudt kunder friskheten av moderne og innovativ design kombinert med konsekvent eleganse men allikevel tradisjonelle produkter.

Støttet av sitt nettverk av pålitelige og nøye utvalgte forhandlere som alle er spesialister på sitt marked, kan Linzi Jay tilby dette:

Brudeaccessoirer

Brudeaccessoir-kolleksjonen består av nydelige smykker, alle utvalgte for sin stil og kvalitet. Hvert smykke er håndplukket av et team med over 20 års erfaring for å skape akkurat den rette balansen av tidløs eleganse og progressiv mote.

For mer tradisjonelle bruder tilbyr vi en kolleksjon med klassiske perle og diamant-hårsmykker, hårkammer, pinner og smykker sammen med slående vakre skire brudeslør i varierende lengder. For bruder som ser etter noe litt mer moderne, er statement-kranser og hårdraperinger i moderne roségull og pudderrosa toner sammen med rustikke blomsterkroner perfekte for Instagram-inspirerte utendørsbryllup.

Vintage-elskende bruder kan legge glamour til looken med hårkammer i rhodiumsølv og utsmykkede belter. Splitter nytt i 2018 er introduksjonen av en kolleksjon med blomsterhårspenner og ranker som passer perfekt for bruder og brudepiker. Settene består av vakre hårranker med avtagbare bånd i endene og tre lekre blomsterspenner i emalje.

Med gullfarger på vei inn igjen elsker vi smykker med hint av gull og puddernyanser, inklusive vår nye pudderfargede fløyelsbelter med gnistrende diamantkanter.

LENT1-LA957_007

Brudepiker/forlovere

Brudepike-kolleksjonen tilbyr et vidt spekter av stiler for å passe forskjellige bryllupsfesttemaer. Fra klassiske v-halskjoler til one-shoulder stiler og kjoler med lange ermer. Ved siden av klassiske chiffonkjoler har Linzi Jay en mix og match-design. Dette gjør at en vanlig lang chiffon kjole med spaghettistropper som basekjole kan bli kombinert med et utvalg av 4 forskjellige blondetopper, perfekt for brudefølget i alle former og størrelser.

For motebevisste bruder har vi et nydelig todelt plagg som består av en vakker blonde-topp og fotsidt tyllskjørt med lommer, et must for en moderne brudepike-look. Lommer er også tilgjengelige i et utvalg av våre standard brudepike/forloverplagg.

For bruder som omfavner paljettrenden har vi også stiler å glitre i, inkludert en vakker ny modell med paljettopp og chiffonskjørt.

En multi-wrap brudepike/forloverkjole er nå introdusert, som er perfekt for å vise brudefølgets ulike stiler, denne kjolen kan bæres på 10 forskjellige måter så det er virkelig den ideelle kjolen for å sikre at alle i brudefølget kan føle seg fantastiske, selvsikre og stråle på den store dagen.

Hele kolleksjonen vil bli vist på Nordic Bridal Show i Malmø, 16-17 juni.

Se mer på: www.linzijay.co.uk

EK406 & EN406EK400 & EN400

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us