Modeca x 3!

Tutkaillessasi Modeca Bridalia tiedät mitä tarkoittaa, kun yritys toteuttaa omaa intohimoaan. Hollantilainen muotoilu on arvostettua markkinoilla ja vuoden 2018-mallistollaan herätetään Modeca magia eloon.

Modecalla on yli 70 vuoden kokemus alalta ja nyt kun heidän toinen merkkinsä; Le Papillon by Modeca, on saavuttanut suuren suosion, lanseeravat he kolmannen mallistonsa; Jazz by Modecan. Uusi mallisto koostuu useista elementeistä, joita kaikkia voi yhdistellä uniikilla ja persoonallisella tavalla. Uuden malliston myötä tehdän häämuodista jatsahtavampaa ja nostetaan persoonallinen tyyli aivan uudelle tasolle.

Seuraavassa lyhyt kuvaus uudesta mallistosta, kuten myös kuvailut Modecan ja Le Papillon by Modecan vuoden 2018 mallistoista.

Modeca
Uuden malliston myötä yritys haluaa korostaa perusideaansa ja pääajatustaan; hollantilaista muotoilua. Vuoden 2018 mallistossa ei keskitytä ainoastaan käytännölliseen muotoiluun – jopa tuotekuvat on kuvattu Amsterdamissa sijaitsevan Amster Hotelin lähiympäristössä vahvistamaan sanomaa ja tuomaan esiin sen energisen tunnelman, joka kaupungissa on aina läsnä, kertoo Marije Swaders, joka on yksi suunnittelijoista malliston takana.

Le Papillon by Modecan edustaessa taiteellista, puhdasta, hienostunutta ja virtaviivaista hollantilaista muotoilua, on Modeca -mallisto puolestaan saanut inspiraationsa luksuksentäyteisestä, unelmoivasta ja intohimoisesta hengestä, jota Amsterdam huokuu. Tämä peilautuu itse muotoiluun, mutta se näkyy myös materiaalivalinnoissa, joita ovat muun muassa mikado, satiini, pitsi, pehmeä tylli, sifonki ja silkki.

Malliston ydin on romanttisessa tunnelmassa ja täältä löydät upeita A-linjaisia mekkoja, kuninkaallisia juhlamekkoja sekä eksklusiivista eleganssia. Lisäksi mallistossa on merenneitomallisia mekkoja mielenkiintoisilla päänteillä. Tämä mallisto puhuttelee kaikkia morsiamia, jotka etsivät glamourintäyteistä ja romanttista mekkoa. Yksityiskohtien, materiaalien ja leikkausten tuntemuksen avulla on luotu täydellisiä mekkoja, joista omansa löytää jokainen morsian, joka haluaa luoda vau-efektin hääpäivänään!

webb 001

Le Papillon by Modeca
Kuten aiemmin mainittu, Le Papillon by Modecan edustaa taiteellista, puhdasta, hienostunutta ja virtaviivaista hollantilaista muotoilua. Tämä high-end -mallisto ammentaa inspiraationsa päivän trendeistä ja moderneista vaikutteista. Vuoden 2018 malliston ytimessä ovat upeat, joustavat pitsit yhdistettynä suuriin ja jopa massiivisiin hameosiin. Suuret helmat yhdistetään usein istuviin yläosiin, joissa on pitsimäinen ”tatuointi-efekti”.

Tästä mallistosta löydät myös useita boheemityyliä henkiviä mekkoja. Pitsiä on yhdistetty kauniisti ainutlaatuisiin vintage-tyylisiin leikkauksiin. Lisäksi mallisto tarjoaa syväänuurrettuja selkäosia, jotka antavat hipaisun glamouria boheemiin tyyliin.

webb 002

Jazz by Modeca
Kolmannen malliston luominen päämerkki Modecan alle on ollut luova prosessi koko päätiimille, joka työskentelee Hollannin Oldenzaalissa. Tiimi on tehnyt läheistä yhteistyötä liikkeiden ja tulevien morsianten kanssa ja näin olleen tietää, mitä tällä hetkellä markkinoilla kaivataan ja mitä tulevat morsiamet etsivät. Tänä päivänä monet morsiamet haluavat räätäliommelluttaa mekkonsa häitä varten ja tästä syntyi ajatus Jazz by Modeca -malliston luomiselle.

Tämän malliston vaatteissa on kaikkea: ne ovat kauniita, tyylikkäitä, romanttisia ja moderneja. Tuleva morsian voi valita mallistosta mieleisensä vaatekappaleet ja yhdistää ne toivomallaan tavalla. Näin ollen hän pääsee toteuttamaan omaa tyyliään ja tuomaan esiin omaa persoonaansa. Malliston takana on Anna Wijnands – nuori, hollantilainen kuvittaja, joka kuvitti paperille Modeca-tiimin ajatukset ja ideat. Hänen piirtämänsä luonnokset löytyvät myös Modecan kotisivuilta, missä tulevat morsiamet voivat käydä leikekirjamaisesti valitsemassa ja yhdistelemässä luonnosten osia ja näin luomaan oman unelmamekkonsa netissä.

Näiden kaksiosaisten asujen etuna on myös se, että morsiamella on niistä iloa vielä häiden jälkeenkin. Kaunis pitsitoppi sopii hienosti yhteen farkkujen kanssa ja suuri tyllihame näyttää upealta huppariin yhdistettynä. Nyt on ainoastaan mielikuvitus rajana, kun Jazz by Modeca on lanseerattu!

webb 003

Lyhyesti kuvittaja Anna Wijnandsista
Olen piirtänyt niin kauan kuin muistan ja mekkojen luonnosteleminen on aina ollut lempiaiheeni, Anna kertoo. Sain paljon positiivista palautetta, kun noin kaksi vuotta sitten aloin julkaisemaan luonnoksiani Instagramissa. Tuolloin syntyi idea, että voisin toteuttaa luonnokseni. Luonnokseni ovat saaneet inspiraatiota couturesta, taiteista sekä häämuodista ja niiden luomisapuna on toiminut oikein vahva ja herkullinen kahvi, Anna kertoo nauraen. Rakastan Audrey Hepburnin, Birgitte Bardotin ja Grace Kellyn edustamaa vintage-tyyliä. Tyylini on todella naisellinen ja samanaikaisesti moderni. Tavoitteeni on ollut luoda mallisto näiden pohjalta – Jazz by Modeca -mallisto vastaa täysin näkemystäni!

(Tustustu Annan töihin paremmin osoitteessa www.annasillustrations.net)

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us