Nyheder fra Mon Cheri Bridal!

Endelig er de her – Nyheder fra Mon Cheri Bridal. I deres seneste kollektion, ser vi den gylden farve skala, store kjoler, smukke blonder og glimtende applikationer. I teksten nedenfor finder du en beskrivelse af hver kollektion.

David Tutera Mon Cheri
I denne sæson bader hele kollektionen i et gyldent skær. Gyldne og metalliske toner er gennemgående i den nye kollektion, og her ser vi en gylden farve skala, som ikke kun er tidsløs og smuk – den er også flatterende til alle hudfarver. Chefdesigneren Martin Thornburg har skabt en kollektion, der er stærkt forbundet af de feminine træk. Bløde silhuetter fremhæver kvinden på en sensuel og flatterende måde, og i kollektionen findes både kjoler i havfrue-model store skørter og en smallere topppe. I denne kollektion, ser vi en masse applikationer i form af funklende sten og broderier – ligeledes i gyldne toner.

webb 001

Sophia Tolli Australien
I denne sæson, er der fokuseret meget på detaljer. Kjolerne i kollektionen er perfekt til den moderne brud med et gennemtænkt design, der er både enkelt, afbalanceret og elegant. Der er noget for enhver brud!

Farve: Et fantastisk udvalg af kjoler med bløde og flere farvenuancer dukker op igen i kollektionen. Sophia har valgt at anvende toner af blå, safir, cafe, alabast, tin, guld, champagne, sølv, cappuccino, blød ruskind, og endda sort i kollektionen

Halsudskæring: I denne sæson, lægger Sophia stor vægt på at halsudskæringer tilfredsstiller enhver kunde og er flaterende for alle kropsbygninger. Det stropløse snit præsenteres i sin klassiske form, og i dybere udskæringer for de mere vovede. V-udskæring er også en vigtig del af kollektionen og findes i mange forskellige former.

Silhuetter: Kollektionen omfatter silhuetter til alle brude. På den ene side findes silhuetter i tætsiddende model, flatterende for en kvindes former og fremhæver dem på en elegant måde. Men der er også de klassiske prinsesse-kjoler med smalt liv og et stor bølgende skørt – alt for at tilfredsstille enhver kvindes smag.

Materialer og pynt: Sophia Tollis nyeste kollektion bruger en masse smukke blonder, tyl palietpynt og smukke applikationer. Med skæringer og snit, der fremhæver kvindes form, har de formået at skabe en kollektion, der er hel ekstraordinær.

webb 003

Enchanting by Mon Cheri
Lad dig fortrylle af denne charmerende kollektion, designet til nutidens moderne brud. En vifte af LWDs ( “little white dresses”) udgør kollektionen, sammen med kjoler i fuld længde. Kollektionen er ideel til bruden på udkig efter en enkel, men utrolig smuk kjole. Bruden der ønsker at blive gift i udlandet, de såkaldte destination bryllupper er sikker på at finde noget fra denne kollektion.

Ellie Wilde af Mon Cheri
Denne kollektion er ultimativ for dem der er på udkig efter den perfekte kjole og dem der skiller sig ud. I kollektionen er der kjoler i havfrue model, blomster kjoler, lange og korte versioner af den ultimative kjole. Fra enkelt og tidløst til den ekstravagante og trendy – der er noget for enhver pige!

webb 002

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us