Nyheter från Bianco Evento

Bianco Evento, det Berlinbaserade företaget erbjuder en bred kollektion av brudklänningar, accessoarer och bröllopsskor till återförsäljare. Företaget grundandes år 2009 och har växt stadigt på marknaden sedan dess genom exemplarisk kundsupport och fantastisk kvalitet på deras produkter, som alla är tillverkade i egna fabriker i Europa.

Den nya kollektionen är en reflektion av kvinnlighet och elegans, där bröllopsklänningar och byxdressar är tillverkade i ädla material så som fransk spets, satin, crêpe och tyll. Fantastiska utskärningar skapar en förtrollande 3D-effekt och tillsammans med vackra silhuetter symboliserar de den senaste kollektionen. Stilen kompletteras enkelt med vackra accessoarer så som hårsmycken, smycken, slöjor, boleros och underkjolar. Allt från Bianco Evento som sedan 2017 också erbjuder bröllopsskor.

Alla accessoarer och skor är tillverkade av material som väldigt fint kombineras med bröllopsklänningen. Ett så kallad ”mix&match”-koncept gör att varje brud enkelt kan skapa sin unika look. Men bakom designen ligger mycket mer än bara utseendet, man har också satsat stort på passform och bekvämlighet i produkterna. Allt för att den blivande bruden ska känna sig bekväm och självsäker på hennes stora dag.

 

DEN NYA KOLLEKTIONEN

Brudklänningar
Den nya kollektionen är elegant och sofistikerad. Vackra sjöjungfrusilhuetter blandas med fashionabla stora kjolar, byxdressar och boho-chic klänningar gjorda av spets och crêpe. I kollektionen finns också mycket romantiska brudklänningar där en klassisk sweetheart-skärning matchas med en stor, prinsessliknade kjol av finaste tyll i elfenbensvit eller svagt rosa.

Accessoarer
När det kommer till accessoarer så satsar vi denna säsong på slöjor och boleros som matchar brudklänningen till perfektion, då vi använt samma spets och tyll som på våra brudklänningar. Vi kommer också visa våra nya, sömlösa underkjolar och hårsmycken med en antik tvist.

Skor
Kollektionen med vårt eget skomärke AVALIA kommer utökas till 25 stycken modeller. Såväl nya höjder som former på klacken kommer presenteras i den nya kollektionen och utvalda skor kommer återfås fullt dekorerade med kristaller, glitter och pärlor. Passform och komfort är något vi fortsätter satsa stort på och detta är integrerat i skorna i form av vaddering, ekologisk bomull och halkfria sulor.

 

Bianco_kollage

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us