Optimer din strategi på de sociale medier

At sociale medier (såsom Instagram og Facebook) er et godt supplement til din markedsføring er der ingen tvivl om. I denne artikel giver vi dig tips til hvordan du forbedrer din strategi på de sociale medier ved hjælp af eksperten Warren Knight.

 

Vidste du at man i gennemsnit åbner Facebook otte gange pr. dag? Succesen bag dette sociale medie er soleklar – Facebook er i dag det største sociale netværk der findes og helt sikkert noget som er værd at rette meget opmærksomhed mod (også selvom Facebook aldrig helt kan erstatte den øvrige online markedsføring, på print eller via digitale medier). I denne artikel frembringer vi nogle metoder til hvordan du kan bruge Facebook for din virksomhed.

 

Facebook sider.

Selvom Facebook ikke har været den afgørende faktor når du har et salg til en kunde, så er der i dag mange mennesker som anvender Facebook for at søge relevant og opdateret information. At have en virksomheds-Facebookside gør altså at du opbygger tillid online. Det giver også dine kunder en mulighed for at interagere med dig. Nedenfor opsummerer vi fem tips til hvordan du kan forbedre din Facebookside.

 

  1. Kobl din personlige konto til den Facebookside, du administrerer.

Når du laver din virksomheds-facebookside, så sørg for at koble den til din personlige, “rigtige” konto. En del laver den fejl at skabe en Facebookside uden nogen kobling til en personlig konto og dette kan betyde at Facebook opfatter det som SPAM og derfor lukker din side.

  1. Få et godt og tydeligt profilbillede.

Profilbilledet beskæres altid i et kvadratisk format og dette billede er det første, som dine besøgende ser. Sørg derfor for at have et profilbillede som er tilpasset det kvadratiske format, så intet skal beskæres og derved bliver usynligt. Vær også opmærksom på at vælge et profilbillede som tydeligt repræsenterer din virksomhed og bliver en genkendelsesfaktor. Der er en grund til at mange firmaer anvender deres logo som profilbillede. Det skaber genkendelighed!

 

  1. Udfyld beskrivelse af din virksomhed og vær omhyggelig med links.

Når du skaber din Facebookside, så sørg for at lave en udførlig og god beskrivelse af din virksomhed. Vær også sikker på at al relevant information er opdateret, såsom åbningstider, adresse, telefonnummer og link til hjemmeside.

 

  1. Facebook-faner

Hvis du besøger Facebook-app’en vil du finde et udvalg af apps som du kan tilføje din Facebookside, som støtter markedsføringen af din virksomhed.

 

  1. Faste opslag øverst på siden.

Alle opslag som du laver på din Facebookside havner i kronologisk orden. Men måske har du et opslag der er meget vigtigt, som du vil placere øverst i en periode? Når du offentliggør opslaget, vælg da funktionen “Fastgør øverst på siden” for at opslaget bliver synligt øverst på din side uanset hvor meget du sidenhen offentliggør. Når du ikke længere ønsker opslaget øverst, vælger du helt enkelt “Frigør fra øverst på siden”.

 

Facebook grupper

Noget som eksperten Warren Knight har opdaget det seneste år er hvor vigtige Facebookgrupper er. Ved at være aktiv i grupper og forskellige fora med eksempelvis andre butiksejere kan I dele informationer, give tips og råd samt støtte hinanden helt enkelt. Det er også en fantastisk måde at skabe kontakter på! Prøv at tænke på andre butiksejere som kolleger i stedet for konkurrenter i branchen.

 

Facebook Live Streaming

Vidste du at mennesker generelt bruger tre gange så lang tid på at se en video som ligger live sammenlignet med en video som skal uploades og ikke er live?

I maj 2016 lancerede Facebook sin Live-funktion og selvom nogle havde deres tvivl til at starte med har tiden vist det modsatte; vi elsker at se ting live! Ved at sende live fra eksempelvis din butik (når du udpakker nye varer eller fremviser lækre styles) får du en tættere relation til dine potentielle kunder.

Dog bør du altid have i baghovedet at live er live og du skal derfor være noget forberedt inden du sætter gang i indspilningen. Sørg for at fremvise et pænt miljø, tal gerne direkte ind i kameraet og stil gerne spørgsmål i realtid til dem, som ser med. Det gør dine seere mere opmærksomme og aktive.

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us