POIRIER gjør hver brud unik

Enhver brudeforhandler vet at bruken av det rette undertøyet og underskjørtene gjør at brudekjolen ser så vakker ut som mulig.

Poirier tilbyr et bredt spekter av høykvalitetsprodukter innen nettopp disse produktene. Ved siden av disse viktige baseproduktene er Poirier spesialister på design, utvikling og produksjon av alle slags brudeaccessoirer for å gi enhver brud sin helt egne stil.

Mye tid og krefter legges på design og kvalitet. Resultatet er en unik og vakker kolleksjon for hver brud og for hver lommebok. De spesielle egendesignede accessoirene varierer fra slør, tiaraer, hårbøyler, hårsmykker, belter og capes, gir forhandleren muligheten til å gi brud sin egen unike look.

15 400_002_2

For forhandleren er det ikke mulig å ha et enormt utvalg av brudeundertøy, underskjørt og tilbehør på lager i butikken. De fleste forhandlere jobber derfor med prøvekolleksjoner av bestselgerne og Poirier-katalogen. Sammen gir dette bruden nok informasjon til å bestemme seg og sikrer mersalget. Det er viktig å fokusere på presentasjonen av undertøyet og tilbehøret i butikken, noe som flere og flere forhandlere nå ser betydelsen av.

S151-280!1!MED_210_2

Med Poiriers B2B webbutikk har du som forhandler mulighet til å komplettere kolleksjonen med bare et musklikk. Ved å bruke webshoppen er det lett å legge en ordre, se priser og lagersaldo. På samme måte som hver brud er unik gjør webshoppen det mulig å bestille hvert individuelle produkt for seg.

Mer informasjon finner du på: www.poirier.nl

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us