Poirier gør alle brude unikke

Enhver brudekjoleforhandler ved, at det rette undertøj og de rette underskørterne gør, at brudekjolen sidder så smukt som muligt.

Poirier tilbyder et bredt spektrum af kvalitetsprodukter indenfor netop disse produkter. Ved siden af disse vigtige produktkategorier er Poirier specialister i design, udvikling og produktion af alt slags brudetilbehør, så alle brude kan finde deres egen stil.

Der lægges meget tid og mange kræfter i design og kvalitet. Resultatet er en unik og smuk kollektion til hver eneste brud og hver en pengepung. Det specielle, egen-designede tilbehør varierer fra slør, tiaraer, hårbøjler, hårsmykker og bælter til capes og giver forhandleren mulighed for at hjælpe bruden frem til sit eget unikke look.

 

15 400_002_2

For forhandleren er det ikke hensigtsmæssigt at have et kæmpe udvalg af brudeundertøj, underskørter og tilbehør på lager i butikken. De fleste forhandlere arbejder derfor med prøvekollektioner af bestsellere og Poirier-kataloget. Sammen giver dette bruden tilpas information til at bestemme sig og sikrer mersalget. Det er vigtigt at fokusere på præsentationen af undertøjet og tilbehøret i butikken; noget som flere og flere forhandlere ser betydningen af.

S151-280!1!MED_210_2

Med Poiriers B2B webshop har du som forhandler mulighed for at supplere kollektionen med blot få klik med musen. Ved at bruge webshoppen er det let at lægge en ordre, se priser og lagersaldo. På samme måde, som hver brud er unik, gør webshoppen det muligt at bestille hvert enkelt produkt hver for sig.

Yderligere information finder du på: www.poirier.nl

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us