POIRIER gör varje brud unik

Varje återförsäljare vet att genom att använda rätt underkläder och underkjolar får man klänningen att se fantastisk ut.

Poirier erbjuder för detta ändamål ett brett urval av högkvalitativa produkter. Utöver dessa basprodukter är Poirier också specialiserade på att utveckla alla sorters accessoarer som en brud kan tänkas behöva för att komplettera sin stil på bröllopsdagen.

Mycket fokus läggs på design och kvalitet. Resultatet blir en unik och vacker kollektion för varje brud och varje budget. De unika, specialdesignade accessoarerna varierar från slöjor, tiaror, diadem, hårsmycken, bälten och boleros som ger återförsäljaren möjlighet att erbjuda varje blivande brud en unik och personlig stil.

15 400_002_2

För en återförsäljare är det inte alltid möjligt att ha oändligt med varianter av underkläder, underkjolar och accessoarer i sitt lager. Många återförsäljare arbetar därför med en provkollektion av bästsäljarna och har sedan katalogen från Poirier liggandes framme som kunderna kan titta i. Såväl provkollektionen och katalogerna ger möjlighet till merförsäljning. Det är också viktigt för återförsäljaren att presentera såväl underkläder, underkjolar och accessoarerna på ett snyggt sätt i butiken för att locka till merköp.

S151-280!1!MED_210_2

Med Poiriers b2b-webbshop har återförsäljaren möjlighet att komplettera sitt urval i butiken med enbart några musklick. Genom att använda webbshoppen är det enkelt att lägga en beställning, se priser och lager. Då varje brud är unik så är webbshoppen ett utmärkt hjälpmedel till att få brudens dröm att gå i uppfyllelse.

Mer information på: www.poirier.nl

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us