POIRIER tekee jokaisesta morsiamesta uniikin

Jokainen morsiusvaatteiden jälleenmyyjä tietää, että oikeanlaiset alusasut ja alushameet saavat häämekon näyttämään mahdollisimman hyvältä.

Poirier tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita. Näiden tärkeiden perusteiden lisäksi Poirier on erikoistunut kaikenlaisten hääasusteiden suunnitteluun, kehitykseen ja valmistukseen, jotta jokainen morsian voisi luoda oman uniikin tyylinsä.

Muotoiluun ja laatuun panostetaan paljon ja tuloksena on ainutlaatuisen kaunis mallisto, josta löytyy tuotteet jokaiselle morsiamelle ja jokaiselle budjetille. Erityiset itsesuunnitellut asusteet hunnuista tiaroihin, juhlapäähineistä hiuskoruihin sekä vöihin että viittoihin antavat jälleenmyyjälle mahdollisuuden luoda jokaiselle morsiamelle ainutlaatuisen asukokonaisuuden.

 

15 400_002_2

Jälleenmyyjän on mahdotonta säilöä varastoonsa tätä runsasta valikoimaa morsiamille suunnattuja alusasuja, alushameita ja asusteita. Suurin osa jälleenmyyjistä käyttääkin apunaan best-seller-tuotteiden sovituskappaleita sekä Poirierin myyntikatalogia. Näiden avulla morsian saa tarpeeksi tietoa tuotteista ja voi tehdä ostopäätöksensä. Näin myös jälleenmyyjä maksimoi voittonsa. Myynnin osalta on myös olennaista, että alusasut ja asusteet ovat kauniisti esillä liikkeessä. Esillepanon tärkeyteen on viime aikoina alettu kiinnittää entistä enemmän huomiota.

S151-280!1!MED_210_2

Poirierin B2B -nettikaupan avulla jälleenmyyjät pääsevät näkemään koko malliston “vain yhdellä klikkauksella”. Nettikaupan kautta on todella helppoa tehdä tilauksia ja täältä näet hinnastot sekä varastotilanteen. Jokainen morsian on uniikki ja nettikaupan kautta sinun on helppo tilata hänelle juuri hänen haluamansa tuotteet.

Lisätietoja osoitteesta:

www.poirier.nl

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us