Pronovias donerer brudekjoler

Det verdensomspændende bryllupsmærke Pronovias donerer brudekjoler til sygehusansatte, kommende brude, der arbejder i første række i kampen mod COVID-19-pandemien.

Tekst & Foto: Pronovias

 

corona-pronovias

 

Projektet startede i Kina i begyndelsen af ​​året og har allerede forsynet mange dedikerede kinesiske sygeplejersker og læger med smukke brudekjoler. Nu udvider Pronovias sin indsats til flere lande verden over.

I tråd med sin ambition om, at alle brude skal modtage deres drømmekjole, har Pronovias tilbudt kjoler til alle engagerede hospitalsansatte, fra læger og sygeplejersker til plejere og kantinepersonale. Virksomheden ønsker at gøre dette for at hylde disse helte, der arbejder hårdere nu end nogensinde i kampen mod pandemien.

Pronovias Groups kunstneriske direktør, Alessandra Rinaudo, producerede et udvalg af smukke, unikke brudekjoler under navnet ’THE HEROES COLLECTION’ til de ovennævnte brude. Hun beskriver det medicinske personale som ’Soldater, ubarmhjertige i deres kamp for at helbrede de syge’.

Alessandra fortsætter: ’Det er en ære at være i stand til at vise min støtte og rette opmærksomheden mod alle disse kvinder, der gør deres bedste for at overvinde pandemien. Kærlighed overvinder alt.’

Pronovias administrerende direktør, Amandine Ohayon, understreger, hvor taknemmelige vi kan være for disse hospitalernes helte, der dagligt risikerer deres eget helbred for at redde andre.

’Det faktum, at vi donerer brudekjoler til disse vidunderlige kvinder, er det mindste, vi kan gøre. Vi ønsker at sprede glæde og lykke på deres bryllupsdag og få dem til at føle sig fantastiske.’

Under hashtagget #LoveConquersAll ønsker Pronovias-gruppen at dele et budskab om kærlighed og omsorg i disse tider med usikkerhed og angst.

Alle fremtidige brude, der har hjulpet til under pandemien, vil have ret til en gratis kjole indtil 31. august 2020. THE HEROES COLLECTION findes i følgende Pronovias flagskibsbutikker:

Spanien (Barcelona, ​​Madrid-Velázquez, Sevilla), Italien (Rom, Milano), Frankrig (Paris, Lyon, Marseille), Portugal (Lissabon), Storbritannien (London), USA (New York, Los Angeles, Miami, Houston) og Mexico (Mexico City).

 

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us