Pronovias donerer brudekjoler

Den verdensledende brudekjoleprodusenten Pronovias donerer brudekjoler til sykehusansatte, blivende bruder som arbeider i den første linjen i kampen mot COVID-19 pandemien.

Tekst & Foto: Pronovias

 

corona-pronovias

 

Prosjektet begynte i Kina i begynnelsen av året og har allerede forsørget mange dedikerte kinesiske sykepleier og leger med vakre brudekjoler. Nå utøker Pronovias satsingen til flere land over hele verden.

I linje med sin ambisjon om at alle bruder skal få sin drømmekjole har Pronovias tilbudt en kjole til alle forlovede sykehusansatte, alt fra leger og sykepleiere til vaktmestere og kantinepersonell. Selskapet ønsker å gjøre dette for å hylle heltene som akkurat nå jobber hardere en noen gang for å bekjempe pandemien.

Pronovias Groups kunstneriske direktør, Alessandra Rinaudo tok fram “THE HEROES COLLECTION” for nettopp disse brudene med et utvalg av vakre, unike brudekjoler. Hun beskriver det medisinske personellet som “Soldater, urokkelige i sin kamp for å helbrede de syke.” Hun fortsetter: ”Det er en ære å få vise min støtte og rette oppmerksomheten mot alle disse kvinnene som gjør sitt beste for å overvinne pandemien. Kjærligheten overvinner alt.”

Pronovias administrerende direktør Amandine Ohayon vektlegger hvor takknemlige vi kan være for disse heltene på sykehusene som daglig risikerer sin egen helse for å redde andres. ”Å donere brudekjoler til disse kvinnene er det minste vi kan gjøre. Vi ønsker å spre glede og lykke på deres bryllupsdag og få dem til å føle seg fantastiske.”

Under hashtaggen #LoveConquersAll, vil Pronovias Group dele et budskap om kjærlighet og omsorg i disse tider av usikkerhet og uro.

Alla blivende bruder som har hjulpet til under pandemien vil ha rett til å få en gratis kjole fram til 31 august 2020. THE HEROES COLLECTION vil finnes i følgende Pronovias Flagship Stores:

Spania (Barcelona, Madrid -Velázquez, Sevilla), Italia (Roma, Milano), Frankrike (Paris, Lyon, Marseille) Portugal (Lisboa), Storbritannia (London), USA (New York, Los Angeles, Miami, Houston), og Mexico (Mexico City).

 

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us